žena koja ume

Pelerina & spoj za pamćenje: Ako vam hitno treba da vidite nešto lepo i vedro, uživajte u stajlingu kraljice Maksime

0

Holandska kraljica poznata je po tome što ne ume da se obuče dosadno i već viđeno, a njen glavni trik su – boje. Predivne, bogate, neočeki 

Kraljica Maksima od Holandije u božanstvenoj kaput-pelerini
Kraljica Maksima od Holandije u božanstvenoj kaput-pelerinifoto: Bruno Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica Maksima od Holandije jedna je od najbolje odevenih žena Evrope i sveta, a iako ostaje u granicama koje joj njena titula dozvoljava – ona ne pristaje na dosadno i već viđeno!


Supruga holandskog kralja Vilema-Aleksandera uvek je spremna za modni eksperiment, a njen stil odlikuju intenzivne, vibrantne nijanse, neočekivane boje i njihove kombinacije, nesvakidašnji krojevi, interesantan nakit...

 

Jednostavno, svaki njen stajling je iznenađenje na koje je nemoguće ostati ravnodušan.

Eksplozija boja u stajlingu kraljice Maksime


Proteklih dana, holandska kraljica imala je mnogo aktivnosti zbog kojih je bila prisutna u medijima, ali je najjači utisak ostavila prilikom posete Klasvalu, selu na jugu Holandije.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/JEFFREY GROENEWEG

Za ovu priliku Maksima je odabrala izdanje koje glavni akcenat stavlja na udobnost, ali neka vas to ne prevari – njen stil je ponovo bio inspirativan!


Sive Salvatore Ferragamo mokasine od prevrnute kože, plava pismo-tašna, zelene Gianvito Rossi salonke... Sve je bilo na mestu i zajedno napravilo malu eksploziju boja, ali ništa nije ostavilo utisak kao njen kaput.

 

Kraljica Maksima od Holandije u Natan kašmirskoj pelerini
Kraljica Maksima od Holandije u Natan kašmirskoj pelerinifoto: PPE/Nieboer / Sipa Press / Profimedia

Holandska kraljica odabrala je model svoje omiljene modne kuće – Natan, predimenzionirani komad od kašmira. Širokih rukava i kroja koji se postepeno širi ka donjem delu, ova nesvakidašnja pelerina izgleda veoma šik, a u tome joj pomaže i bogata plava boja.

 


Kraljica Maksima ovaj odevni predmet ima već godinama, a prvi put ga je nosila u decembru 2018. Od tada ga je ponela još samo dvaput, a uvek ga nosi uz neočekivanu boju – pre nekoliko dana preko zelene haljine, što je njeno glavno modno oružje.

 

BONUS VIDEO

Poslednja revija Verice Rakočević

 

makonda-tracker