domovi poznatih

11 kupatila, kućni bioskop & parče okeana: Zavirite u novi dom Bekamovih koji odiše luksuzom i vredi 80 miliona dolara

0

Najpoznatija porodica na svetu pronašla je novo parče raja na obali okeana.

Viktorija i Dejvid navodno pazare novu luksuznu nekretninu
Viktorija i Dejvid navodno pazare novu luksuznu nekretninufoto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Viktorija i Dejvid Bekam u braku su već 25 godina i važe za jedan od najmoćnijih parova na svetu.

 

Zajedno su podigli četvoro dece i svoje porodično gnezdo svili u Londonu, a ovaj poznati power couple poseduje još mnogo luksuznih nekretnina širom sveta.

 

Kako dobro obavešten izvor navodi, svojoj zavidnoj kolekciji domova Bekamovi će dodati još jednu spektakularnu vilu smeštenu na vodi.

 

Ovo zdanje modernog dizajna i minimalističkih linija nalazi se u Majamiju i prava je oaza mira, čija vrednost je procenjena na neverovatnih 80 miliona dolara.

 

Vila se je jedna u nizu sličnih u jednom skupocenom naselju i kapiji se prilazi iz mirne ulice slične onima iz živopisnih američkih filmova i serija.

 

Prednji ulaz sa tri garaže od radoznalih očiju javnosti skriva masivna kapija, a kuća je gotovo cela prekrivena zatamnjenim staklima.

 

Krov je ravan i prekriven zelenim tepihom koji asocira na veštačku travu, te se na njemu može uživati kao na najlepšoj terasi ili bašti, sa pogledom koji se pruža ravno ka okeanu, na koji izlazi zadnje dvorište sa pontom. 

 

1 / 7 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sa devet spavaćih soba i 11 kupatila, ova kuća predstavlja pravi kutak za veliku porodicu poput Bekamovih. 

 

Zidovi i nameštaj mahom su u belim, bež i sivkastim tonovima, dok podovi i stepenice prekriveni svetlim drvetom u ovu vilu unose toplinu i stvaraju savršen balans sa sveprisutnim modernističkim dizajnom.

 

Ukrasi u vidu prelepih umerničkih dela mogu se ugledati na svakom koraku, a osim toga ovu kuću krase i prostorije za opuštanje poput teretane, saune i kućnog bioskopa.

 

Osim direktnog izlaza na okean, eksterijer ovog potencijalno novog doma Bekamovh nudi i prostrani bazen, letnju kuhinju, kao i izdašnu dvorišnu trpezariju.

 

Kako se Dejvid Bekam od nedavno našao u ulozi suvlasnika fudbalskog kluba Inter Majami, mnogi smatraju da će ova kupovina dodatno ojačati veze nekadašnjeg sportiste sa svojim igračima i upravom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

 

makonda-tracker