kao princeza

Damska & osmišljena da impresionira: Stvarno morate da vidite ovu suknju Milene Radulović

0

Popularna glumica ponela je maksi-suknju inspirisanu balskim haljinama koja spaja jednostavnost s magnetskom privlačnošću.

Milena Radulović na Fashion Week-u
Milena Radulović na Fashion Week-ufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Radulović prisustvovala je reviji kreatorke Dragane Ognjenović, održane u okviru 54. Perwoll Fashion Week-a u Beogradu i, kao i obično, odabrala elegantan stil.

 

Ovog puta i – zaista impresivan.


Milena, koju ćemo uskoro gledati u glavnoj ulozi u špansko-srpskoj seriji "Ožiljak" (Cicatriz), bila je veoma otmena u beloj bluzi s polurolkom i puf-rukavima, ali je ključni deo njenog modnog izdanja raskošna suknja.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U pitanju je komad jarke nijanse žute boje koji je poslužio kao statement deo ovog autfita, duboka suknja koja se već od kukova postepeno širi i pada do poda, a podseća na haljine balskog kroja namenjene princezama.

 

Milena Radulović na reviji kreatorke Dragane Ognjenović, održane u okviru 54. Perwoll Fashion Week-a u Beogradu.
Milena Radulović na reviji kreatorke Dragane Ognjenović, održane u okviru 54. Perwoll Fashion Week-a u Beogradu.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska glumica odabrala je punu, raskošnu maksi-suknju koja privlači pažnju, a istovremeno je jednostavnog dizajna, suptilna i veoma efektna, posebno zahvaljujući spoju s neutralnim bojama.


Milena je uz to ponela belu torbicu modne kuće Marni, šik i klasični aksesoar od saffiano kože koja ima decentne lila i burgundi detalje.

 

BONUS VIDEO

Verica Rakočević: Ovo je moja poslednja revija

 

makonda-tracker