savršen stil

Ko treba da nosi haljinu A kroja? Kraljica Leticija održala modnu lekciju koju svaka žena treba da nauči

0

Bez obzira na priliku Leticija uvek izgleda sjajno, a ovog puta izbor je pao na crnu haljinu kroja koji će istaći obline čak iako ih nemate 

KRALJICA LETICIJA JOŠ JEDNOM POKAZALA ZAŠTO JE SMATRAJU KRALJICOM STILA
KRALJICA LETICIJA JOŠ JEDNOM POKAZALA ZAŠTO JE SMATRAJU KRALJICOM STILA foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija, zajedno sa porodicom i prijateljima, okupili su se u katedrali Kastrense u Madridu kako bi prisustvovali pogrebnoj misi rođaka njegovog veličanstva, Fernanda Gomeza-Aceba.


Kraljica Leticija je shodno prilici za ovaj događaj odabrala crnu haljiinu midi dužine od tvida A kroja sa 3/4 rukavima poznatog brenda Carolina Herrera, koja je bila ukrašena širokim pojasom u predelu struka.

Na grudima je nosila poznati broš sa dijamantima i biserima, koji se s kolena na kolenima prenosio među ženskim članovima španske kraljevske porodice.

 

Crnu boju razbila je ogrlicom od biser sa 12 dijamanata i bisernim priveskom u obliku suze koji je graciozno okačen sa jednog dijamanta.

 

​Leticija je nosila svoju Giorgio Armani La Charniere Doree torbu, a na nogama su joj bile Massimo Dutti Kitten cipele na malu potpeticu. 

KRALJICA LETICIJA ODRŽALA JOŠ JEDNU MODNU LEKCIJU
KRALJICA LETICIJA ODRŽALA JOŠ JEDNU MODNU LEKCIJU foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoj izgled je upotpunila dijamantskim minđušama, koje su se savršeno uklopile uz celu kombinaciju. U skladu sa prilikom kraljica Leticija je pokazala da njenoj građi savršeno pristaju haljine A kroja.

 

Ako i vi imate ovakvu građu, prvo što treba da imate na umu je da će vam savršeno pristajati haljina koja će vam vizuelno stvoriti obline, jer zbog vaše građe nemate istaknute kukove, a ni struk.

 

KRALJICA LETICIJA ODRŽALA JOŠ JEDNU MODNU LEKCIJU
KRALJICA LETICIJA ODRŽALA JOŠ JEDNU MODNU LEKCIJU foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vaš izbor treba da budu haljine A kroja ili one koje imaju nabore u predelu bokova jer će ih oni učiniti širim i tako stvoriti iluziju peščanog sata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je to dinastija haljina?

 

makonda-tracker