jesen sa stilom

Pantalone Ksenije Knežević su apsolutni must-have ove sezone – tople su, sakrivaju viškove & laskaju svakoj figuri

0

Njena kombinacija savršeno je spojila udobnost i prefinjenost, idealna za atmosferu rok koncerta.

Ksenija Knežević uvek je besprekorno obučena
Ksenija Knežević uvek je besprekorno obučenafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ksenija Knežević jedna od najbolje odevenih dama mlađe generacije na domaćoj javnoj sceni, ponovo je privukla pažnju svojim istančanim stilom.

 

Talentovana pevačica već dugo važi za modnu inspiraciju, a njen izbor autfita svaki put oduševi ljubitelje mode.

 

Preksinoć je prisustvovala koncertu popularne američke rok grupe "30 Seconds to Mars" u Beogradu, gde je još jednom dokazala da zna kako da ponese trendi i upečatljive komade.

 

Za ovu priliku, Ksenija je odabrala kožne pantalone s visokim strukom – savršen izbor za jesenje, ali i zimske dane koji dolaze.

 

Osim što su izuzetno moderne i lako uklopive u različite stilove, ove pantalone su tople i praktične, ističući liniju tela na najlepši način.

 

Kombinovala ih je s crnim crop topom i kratkim sakoom zanimljivog kroja koji daje autfitu mladalački, edgy prizvuk.

 

Ksenija je kosu vezala u elegantan, zalizani rep i odlučila se za glamurozan mejkap, čime je dodatno naglasila svoj sofisticirani izgled.

 

Ksenija je oduševila svojim autfitom
Ksenija je oduševila svojim autfitomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovakav model može se kombinovati i u svakodnevnim varijantama, bilo to za dan u kancelariji ili popodnevnu šetnju uz kafu.

 

Uz odgovarajući sako ili košulju, ove pantalone dobijaju sofisticirani dodir i autiomatski postaju pravi modni prikaz elegancije.

 

Sjajno idu i uz džempere, naročito one u oversajz kroju. U tom slučaju, kožne pantalone dobijaju na nešto ležernijem i više kul tonu.

 

Ove sezone, naročito je popularna bordo boja, a ako se odlučite za kožne pantalone upravo u toj nijansi, nema ko se za vama neće okrenuti!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Duet Ksenije i Kneza

 

makonda-tracker