denim trend sezone

I uz štikle i uz patike su savršen izbor: Morate da vidite farmerke koje je Zejna sinoć nosila na koncertu u Beogradu

0

Ako ste u nedoumici koji model teksas pantalona da kupite sledeći, ova dva stajlinga popularne pevačice mogla bi da vam reše dilemu jer je njihova glavna zvezda komad džinsa koji će dominirati narednih meseci.

Zejna na koncertu Aleksandre Radović
Zejna na koncertu Aleksandre Radovićfoto: M.M./ATAImages

Popularna pevačica Zejna Murkić sinoć je bila među poznatim ličnostima koje su uživale u beogradskom koncertu Aleksandre Radović, a ona je za ovu priliku odabrala udobno i trendi izdanje.


Zejna, koja je pre nekoliko dana objavila EP i kratki film "Nova rasa", kombinovala je strukirani crni sako sa ljubičastim krop-topom duguh rukava i farmerkama koje su nezaobilazne i ove sezone.

 

Zejna na koncertu Aleksandre Radović
Zejna na koncertu Aleksandre Radovićfoto: M.M./ATAImages

Reč je o modelu koji podseća na teksas pantalone kakve je pevačica nosila na nedavno održanoj Paradi ponosa u Beogradu, kada je farmerke širokih nogavica ponela uz mrežasti kratki top.

 

Zejna na Prajdu u širokim, baggy farmerkama i mrežastom krop-topu
Zejna na Prajdu u širokim, baggy farmerkama i mrežastom krop-topufoto: M.M./ATAImages

Uz elegantne komade i obuću poput lila sandala ili u spoju s belim patikama, ove pantalone džinsa izgleda sjajno u svakoj kombinaciji, pa su i ove godine jedan od vodećih trendova kada je reč o farmerkama.

Široke farmerke nastavljaju dominaciju


Široke siluete su i te kako omiljene kada je reč o teksasu već nekoliko sezona i nema naznaka da će uskoro usporiti širenje ovog trenda – štaviše, farmerke su sve vrećastije!


Više brendova, na čelu s kućama Michael Kors, Brandon Maxwell i Chloé, uklučili su vrećaste pantalone od džinsa u svoje kolekcije za jesen i zimu 2024. godine uz kvalitetno krojene blejzere uz telo, što je pouzdan način da se stilizuju baggy modeli pantalona: uz suprotstavljanje užih silueta.

 

Vrećaste farmerke sa sakoom i rolkom u ready-to-wear kolekcciji brenda Michael Kors za jesen/zimu 2024.
Vrećaste farmerke sa sakoom i rolkom u ready-to-wear kolekcciji brenda Michael Kors za jesen/zimu 2024. foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U pitanju je komad raznovrsniji nego što bi se isprva očekivalo, jer se farmerke širokih nogavice mogu nositi cele godine, uz maltene svaku vrstu obuću, od baletanki, preko patika, do elegantnih cipela ili čizama.


Pri tome su veoma udobne, prijatne i dobar izbor ako morate da budete doterani ceo dan, a ono što je sigurno jeste da će ostati trendi i narednih godina, pa su i mudra investicija.

 

1 / 8 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Konstrakta zaplesala uz "Zejna je najbolja"

 

makonda-tracker