za wow efekat

Sofisticirano, damsko & efektno: Jelena Đokić zna fenomenalan način da kombinujete crni sako tokom cele godine

0

Jedna od najboljih domaćih glumica u svakoj prilici izgleda božanstveno, a na jučerašnjoj premijeri je ostavila utisak interesantnom modnom kombinacijom, na prvom mestu zahvaljujući sudaru boja.

Jelena Đokić na premijeri filma 'Svemu dođe kraj'
Jelena Đokić na premijeri filma "Svemu dođe kraj"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je sinoć održana svečana premijera fimla Rajka Grlića "Svemu dođe kraj", a crvenim tepihom je pred projekciju prošetala ekipa koja stoji iza ovog ostvarenja.


Među njima je bila i Jelena Đokić, koja je bila uobičajeno elegantna.
Glumica, koja oduševila stilom i na nedavno održanom Sarajevo Film Festivalu, za ovu priliku je odabrala vrlo efektan spoj, na prvom mestu zahvaljujući interesantnom odabiru boja.


Ona je izgledala zanosno u dugačkoj crvenoj haljini, koja je velikim delom ostala skrivena iza sakoa, dok je u prvom planu bio istaknut donji deo toalete.

 

Pogledajte u galeriji njeno izdanje za crveni tepih.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Crveno-crna kombinacija

 

Glumica se odlučila za dugački blejzer crne boje, model podvrnutih rukava i na vezivanje, koji ističe struk i čini njeno modno izdanje još otmenijim, zahvaljujući supermoćima klasičnog crnog sakoa.

 

Jelena Đokić na premijeri filma 'Svemu dođe kraj'
Jelena Đokić na premijeri filma "Svemu dođe kraj"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Crna boja odiše sofisticiranošću, dok crvena simboliše strast i energiju, a kada se kombinuju – rezultat je smeo i dramatičan, pa odmah privlači pažnju.

 

Oštar kontrast između prefinjene crne i intenzivne crvene stvara utisak dinamike i savršen je spoj kada zaista želite da ostavite utisak.

 

BONUS VIDEO

Svetozar Cvetović u emisiji Sceniranje

 

 

makonda-tracker