inspiracija za prelazno vreme

Mini-suknja + neobične čizme: Dragana Mićalović je pronašla jesenju obuću koja spaja seksepil, udobnost i eleganciju

0

Nakon što je početkom godine ove šik čizme do kolena glumica nosila uz uske farmerke, sada ih je ponela na nešto drugačiji način i utisak je ponovo fenomenalan.

Dragana Mićalović u jednom poznatom restoranu u Beogradu
Dragana Mićalović u jednom poznatom restoranu u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Dragana Mićalović prošle večeri je prisustvovala slavlju u jednom poznatom beogradskom restoranu, a kako je uvek besprekorno doterana, zanimalo nas je šta je pripremila za ovu priliku.


Jedna od zvezda serije "Igra sudbine" opredelila se za veoma šik izgled, sastavljen od crne mini-suknje s efektnim kratkim šlicem i sivu bluzicu na kopčanje.


Ipak, najjači utisak ovaj autfit ostavlja zahvaljujući obući – elegantnim čizmama na preklop.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovaj nesvakidašnji model, koji je pre nekoliko sezona bio ultrapopularan zahvaljujući čuvenim čizmama francuske modne kuće Givenchy, već nekoliko godina se postepeno vraća i savršen je dodatak stilu koji spaja jednostavnost i otmenost.

 

Modna kombinacija Dragane Mićalović za večernji izlazak tokom jeseni.
Modna kombinacija Dragane Mićalović za večernji izlazak tokom jeseni.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana je odabrala crne čizme do kolena, koje pružaju dašak luksuza modnom izdanju, a poseban "začin" je hardware detalj na njihovom vrhu.

 

Budući da su mini-suknja i visoke čizme klasičan i pouzdan jesenji spoj za posebne prilike, reč je o izdanju s kojim nema greške, a glumica je i tokom prolećne sezone ponela ovaj model – tada uz farmerke i kratku crnu jaknu.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sloboda i Dragana Mićalović pevaju na ulicama Pariza

 

makonda-tracker