bez greške

Čizme na pertlanje, klasika & jedna posebna suknja: Jesenje izdanje Marije Mikić savršeno za posebne prilike

0

Ako želite da kombinujete eleganciju s udobnošću, look popularne pevačice na koncertu Tee Tairović je sva modna inspiracija koja vam treba.

Marija Mikić na koncertu Tee Tairović
Marija Mikić na koncertu Tee Tairovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tea Tairović održala je sinoć koncert u Areni, a na najvećem nastupu u Beogradu u dosadašnjem toku karijere podržao ju je veliki broj kolega.


Pored Nućija i Sanje Vučić, koje smo videli na sceni, u publici je bilo mnogo poznatih lica, a među njima je bila i njena koleginica Marija Mikić, koja je ponovo odabrala insipirativnu modnu kombinaciju.


Pevačica, poznata po trendi stilu, ovog puta je kombinovala klasične komade na interesantan način, a ključni deo njenog stajlinga bila je svetlucava, crna, asimetrična suknja s dubokim izrezom.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija ju je ponela uz ravne čizme na pertlanje, kratak model crne boje kakav se vraća svake jesenje sezone kao nezaobilazan u raznim dnevnim i večernjim prilikama.

 

Marija Mikić na koncertu Tee Tairović
Marija Mikić na koncertu Tee Tairovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Što se tiče gornjeg dela, pop pevačica je odabrala nepogrešiv spoj: klasičnu belu košulju i crni sako, ali se odlučila za predimenzionirane komade, koji su njen look učinili još efektnijim.

 

BONUS VIDEO

Koncert - Tea Tairović

 

makonda-tracker