teško je presuditi

Modni okršaj najlepših Srpkinja! Ana Ivanović i Tamara Kalinić ponele iste haljine - šta kažete, kojoj bolje stoji?

1

Haljina otvorenih ramena i leđa sa potpisom Magde Butrym opčinila je žene širom sveta, a ni naše lepotice joj nisu odolele 

ANA IVANOVIĆ I TAMARA KALINIĆ U ISTIM HALJINAMA
ANA IVANOVIĆ I TAMARA KALINIĆ U ISTIM HALJINAMAfoto: Instagram / anaivanovic, Instagram / tamara

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović jedna je od najbolje obučenih Srpkinja. Za njom ne zaostaje ni naša influenserka Tamara Kalinić.

 

Činjenica je da obe vole moćne komade odeće, pa ne iznenađuje što povremeno imamo priliku da ih vidimo u istim ili sličnim odevnim kombinacijama.

 

Ana Ivanović je prelepu haljinu sa potpisom Magde Butrym ponela na proslavi 45. rođendana nemačkog izdanja magazina Vogue i svi su bili oduševljeni njenim izgledom.

Istu haljinu pre nje nosila je i Tamara Kalinić, koja je, jednom rečju bila opčinjena ovom savršenom kreacijom. Ona je o njoj pisala i na svom Instagram profilu otkrivši da je kupila još jednu gotovo istu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZABÒ (@zabo.designer)

- Još jedan dragulj Magde Butrym, ali potpuno drugačiji, jer je reč o maksi haljini sa šljokicama koja mi je toliko ukrala srce da sam na kraju kupila i sličnu. Pokazala sam vam njenu neverovatnu svestranost, od elegancije na plaži do glamuroznih večernjih izlazaka. Sve je u pronalaženju savršene ravnoteže, a ova haljina to postiže bez napora - glasila je njena objava na Instagramu. 

 

Dugačka srebrna haljina otvorenih ramena i leđa sa potpisom Magde Butrym bila je nešto najlepše što smo na ovim našim damama mogli da vidimo u poslednje vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ova haljina je definitivno pun pogodak kada su svečane prilike u pitanju, a ovom savršenom kreacijom bila je oduševljena čak i modna urednica Ana Vintur, koja nije mogla da joj nađe ni jednu manu.

 

Ana i Tamara su veoma slične građe, obe su veoma vitke i imaju savršeno telo za ovakve kreacije. Pogledajte dobro kako stoji jednoj, a kako drugoj a onda nam napišite kojoj dami po vašem mišljenju ova haljina bolje pristaje. 

 

 

Bonus video:

Ana Kokić razgovara sama sa sobom u ogledalu

 

makonda-tracker