uvek u trendu

Neodoljive farmerke Ane Bebić laskaju svakoj figuri & stoje kao salivene – kombinujte ih kao ona za šik look ove jeseni!

0

Pevačica sa razlogom važi za jednu od bolje odevenih žena na domaćoj javnoj sceni.

Ana Bebić važi za damu sa istančanim modnim ukusom
Ana Bebić važi za damu sa istančanim modnim ukusomfoto: Instagram / Printscreen / anabebic_

Sinoć je pevačica Tea Tairović održala svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradskoj Areni, gde su se okupile brojne poznate ličnosti i kolege kako bi je podržali i uživali u njenim hitovima.

 

Spektakularan nastup i energija koju je donela oduševili su publiku, a večeras će Tea ponovo obradovati publiku svojim drugim za redom koncertom.

 

Među mnogobrojnim gostima uoči druge večeri našla se i pevačica Ana Bebić, koja je svojim modnim odabirom privukla pažnju.

Ana je ponela trendi zvonaste farmerke sa dugačkim nogavicama, koje je kombinovala sa jednostavnom belom majicom.

 

Ipak, celokupan stajling podigla je na viši nivo prozirnim srebrnim crop topom, dok je preko svega obukla oversize crni sako — klasičan komad koji nikada ne izlazi iz mode.

 

Kao finalni pečat svom izgledu, Ana je odabrala malu vintidž torbicu luksuznog brenda Louis Vuitton, koja je dodatno osvežila autfit.

 

Ana Bebić, Zvoncare
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebiplave cipele u špic koje su sve veći hit na modnoj sceni, blago su se nazirale ispod dugačkih nogavica koje su dodirivale pod.

 

Za frizuru odabrala je elegantnu zalizanu punđu, dok je šminka bila minimalna, što je naglasilo njenu prirodnu lepotu i sofisticiranost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ćerka Zdravka Čolića na koncertu Tee Tairović

 

makonda-tracker