kome bolje stoji?

Žene širom sveta "pale" su na najnovije izdanje princa Vilijama – i nije jedini kraljević kome je to pošlo za rukom!

0

Brada je moćan stilski detalj koji može drastično promeniti nečiji izgled, a posebno je zanimljivo kako utiče na lični opis muškaraca.

Mnoge žene pale su na novi imidž princa Vilijama
Mnoge žene pale su na novi imidž princa Vilijamafoto: Chris Jackson / Avalon / Profimedia

Dok nekima  može dodati šarm i učiniti ih atraktivnijima, drugima brada može narušiti izgled, dodati godine ili ih učiniti neprepoznatljivima.

 

Nedavno je princ Vilijam iznenadio javnost kada se u nekoliko prilika pojavio sa puštenom bradom, izazvavši podeljena mišljenja.

 

U nastavku teksta prikazaćemo nekoliko evropskih monarha sa i bez brade, analizirajući kako ovaj stilski detalj utiče na njihov izgled i percepciju u javnosti.

 

1. Princ Vilijam

 

Najnoviji imidž budućeg kralja iznenadio je mnoge
Najnoviji imidž budućeg kralja iznenadio je mnogefoto: Chris Jackson / Avalon / Profimedia, Molly Darlington-REUTERS/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok su neki smatrali da mu brada dodaje na muževnosti i šarmu, drugi su isticali da su navikli na njegov prepoznatljiv čisti izgled, te da ga brada čini starijim i ozbiljnijim.

 

 

2. Princ Hari

 

Princ Hari nosi bradu već godinama
Princ Hari nosi bradu već godinamafoto: EPA-EFE/ARNO BALZARINI, EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Koliko je iznenađujuć Vilijamov novi imidž, njegovog mlađeg brata utoliko je teško zamisliti bez brade, s obzirom na to da već godinama ona čini sastavni deo njegovog izgleda.

 

 

3. Kralj Felipe VI od Španije

 

Mnogi smatraju da je kralj bio podjednako zgodan bez brade kao i sa njom
Mnogi smatraju da je kralj bio podjednako zgodan bez brade kao i sa njomfoto: Toshifumi KITAMURA / AFP / Profimedia, EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Španski kralj važi za jednog od najmarkantnijih muškaraca na svetu, a navikli smo da ga gledamo isključivo sa bradom. Međutim, da li ste znali da je i on nekada, baš kao princ Hari, bio golobradi prinčević?

 

 

4. Princ Karl Filip od Švedske

 

Princ od Švedske smatran je za jednog od najlepših
Princ od Švedske smatran je za jednog od najlepšihfoto: MARK RALSTON / AFP / Profimedia, Jonas Ekströmer/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Švedski princ trenutno ima 45 godina, a izgleda podjednako dobro kao i u mlađim danima, kada je više forsirao look bez brade.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker