jednostavne, a efektne

Ove farmerke Ivane Nikolić stvarno morate da vidite: Nose se u bukvalno svakoj prilici, udobne su i biće trendi godinama

1

Dugo je ovaj model džinsa bio odlika uličnog stila, a sve češće ga viđamo u svečanijim kombinacijama i u spoju s visokim štiklama, korsetima, elegantnim bluzama...

Ivana Nikolić na koncertu Tee Tairović
Ivana Nikolić na koncertu Tee Tairovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Vrećaste farmerke jedan su od vodećih trendova kada je u pitanju džins, a nakon ogromne popularnosti početkom dvehiljaditih, neko vreme je bio u senci, a proteklih godina se vratio u velikom stilu.


Slavne devojke nose ih i u elegantnim odevnim kombinacijama, uz visoke štikle i u večernjim prilikama, za razliku od ranijih izdanja s patikama, a one će biti vrlo trendi tokom jeseni pred nama.


Široki modeli teksas pantalona bili su zastupljeni u brojnim kolekcijama na revijama kojma je predstavljena moda za jesenju i zimsku sezonu 2024, a ovo je postala omiljena silueta uličnog stila.

 

Vrećaste farmerke su omiljeni model džinsa Dženifer Lopez
Vrećaste farmerke su omiljeni model džinsa Dženifer Lopezfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Ivana Nikolić odabrala je baš ovakve farmerke za sinoćni koncert njene koleginice Tee Tairović, a odabrala je jednostavan model brenda Vetements.


Reč je o pantalonama od džinsa koje imaju visok struk i već od kukova se postepeno šire, pa pružaju maksimalnu udobnost.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Izrađene su od svetlog teksasa i klasičnog dizajna, a ono što ih izdvaja jeste ime brenda ispisano crnim slovima u predenjem telu.


Ivana je ovaj trendi komad kombinovala sa crnim korsetom na kopčanje, modelom bez bretela, kao i sa špicastim salonkama iste boje i crnim ručnom tašnicom.

 

Ivana Nikolić na koncertu Tee Tairović
Ivana Nikolić na koncertu Tee Tairovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nucci specijalni gost na koncertu Tee Tairović

 

makonda-tracker