tajne supermodela

Čim primeti da se ugojila, okreće se njoj: ČAROBNA ČORBA Sindi Kraford koju možete jesti cele godine i puna je VITAMINA

0

Sindi Kraford ima jasno utvrđen način ishrane, ali povremeno se opusti i, čim primeti da je počela da se goji, vraća se svom jelovniku i trudi se da jede što više od čorbice od povrća

Sindi Kraford u spotu za pesmu 'One Margarita (Margarita Song) (Saucy Remix)'
Sindi Kraford u spotu za pesmu "One Margarita (Margarita Song) (Saucy Remix)"foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Američka manekenka Sindi Kraford, jedna od najvećih živih legendi u istoriji modelinga, među zvezdama je koje krase septembarske brojeve američkog i britanskog izdanja magazina Vogue.


Uz Lindu Evanđelistu, Naomi Kembel i Kristi Tarlington, Sindi nas na ovim fotografijama podseća zašto spada u zvanično najlepše žene u istoriji pop kulture.


Supermodel, jedna od prvih žena koje su nazivane tako, narednog februara slavi 58. rođendan, a na njenom licu i telu očigledni su efekti dugogodišnjeg rada na fizičkom izgledu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Lice Sindi Kraford krase bore, njena njena koža nije zategnuta kao kada je imala 20, a manekenka izgleda izuzetno i kao prava žena u pedesetim koja brine o svom zdravlju i izgledu.

 

Kako se hrani Sindi Kraford?


Jedna od najvećih tajni lepote Sindi Kraford jeste njen jelovnik, koji je raznovrstan i izbalansiran.

 

Svaka porcija sadrži 30 posto proteina, 40 posto ugljenih hidrata i 30 odsto masnoća, a manekenka obrokuje pet do šest puta dnevno.

 


Kako je jednom prilikom objasnila, ona sebi dopušta da se povremeno opusti i jede šta želi, a potom bude na dijeti dve nedelje.

 

U tom periodu ona se trudi da jede što više specijalne čorbe od kupusa, koju ponekad konzumira i pet puta dnevno, a koja joj pomaže da svom telu pruži obilje hranljivih materija i hidrataciju i otera iznenadne napade gladi.


Recept za čorbu od kupusa Sindi Kraford


Sastojci:

 

  • 1 manja ili pola veće glavice kupusa
  • 6 glavica crnog luka
  • 4 velike šargarepe
  • 1 kocka za pileći bujon
  • 400 grama paradajza
  • peršuna po ukusu
  • začini po želji

 

Priprema

  1. Sitno iseckajte sve povrće, pa ubacite u vodu.
  2. Uključite na najjaču temperaturu dok ne proključa.
  3. Dodajte pileću kocku.
  4. Ostavite da se krčka oko sat vremena na srednjoj temperaturi.

 

BONUS VIDEO

Provereni saveti za mršavljenje koji deluju

 

 

 

 

makonda-tracker