savršeno

Sužava struk, idealan je za sveže jesenje dane: Princeza Šarlin ima retro komad koji obožavaju žene od 15 do 75 godina

0

Princeza od Monaka je često inspiracija ženama kada je odevanje u pitanju

ŠARLIN OD MONAKA IMA SAVRŠEN KOMBINEZON ZA JESEN
ŠARLIN OD MONAKA IMA SAVRŠEN KOMBINEZON ZA JESEN foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka još jednom je svojim primerom pokazala da su kombinezoni must have komadi bez obzira na vremenske prilike.

 

Lagani, često napravljeni od materijala koji hlade kožu idealni su za proleće i leto, ali ni sa dolaskom hladnijeg vremena ne moramo im reći zbogom.

 

Tako je Šarlin na jednom važnom događaju u Monaku na kojem je bila s svojim suprugom princom Albertom ponela jedan u retro stilu na koji nisu ostale ravnodušne iskrene zaljubljenice u modu.

Princezin kombinezon je bio u nijansama braon, bele i crne, koje su bile tako uklopljene da su odavale duh 1960-ih.

 

Odeća je takođe imala okrugli izrez, a struk je posebno istakao kaiš. Budući da je imao duge rukave savršen je i za malo svežije jesenje dane. Uz sako braon ili kaki boje ova kombinacija se može nositi sve do prvog snega.

 

ŠARLIN ODUŠEVILA KOMBINEZONOM KOJI SE MOŽE NOSITI U SVIM PRILIKAMA
ŠARLIN ODUŠEVILA KOMBINEZONOM KOJI SE MOŽE NOSITI U SVIM PRILIKAMA foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, ono što je najviše pažnje privuklo jeste činjenica da kombinezon ovakvog kroja savršeno prikriva višak na stomaku i bokovima, a ističe struk i grudi. 

 

Svoj stajling Šarlin je ovog puta upotpunila naočarima mačkastog oblika marke Louis Vuitton i jednostavnim komadima nakita.

 

Čini se da je ona još jednom napravila pun pogodak ovim savršenim odevnim komadom i pokazala kako se i u jednostavnim i ne preterano skupim stvarima može izgledati sjajno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Predsednik Vučić odlikovao princa Alberta 

 

makonda-tracker