bez greške!

Udobno, praktično, za dan ili veče: Komplet Mirke Vasiljević za koncert Nikosa Vertisa je sjajno rešenje za jesenje noći

1

Glumica Mirka Vasiljević birala je komforan, ali trendi stajling za koncert Nikosa Vertisa u Beogradu.

Mirka Vasiljević na koncertu Nikosa Vertisa
Mirka Vasiljević na koncertu Nikosa Vertisafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni grčki pevač Nikos Vertis sinoć je u Beogradu održao koncert na kome je prisustvovalo mnogo poznatih ličnosti.

 

Na spektaklu grčkog pevača pojavili su se i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Milica Pavlović, Mina Milutinović Nedović, Vasilije Micić i mnogi drugi, a posebnu pažnju privukao je poznati par, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić.

 

Par je stigao odvojeno na koncert, da bi se potom spojili i uživali zajedno u muzici, a dok je Vujadin bio klasično elegantan u odelu, Mirka je birala elegantno u kombinaciji s komforom i praktičnošću!

 

 

Lepa glumica i voditeljka obukla je končani koncert u nude varijanti, fantastično udobnu kombinaciju, idealnu za gotovo sve prilike. 

 

Komplet koji je Mirka nosila sastojao se od majice i pantalona, a oba komada bila su blago široka tako da glumici bude sasvim udobno na koncertu. Baš zato bi ovaj komplet mogao da se nosi i na večeru, u pozorište, izlazak ili večernju šetnju.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Dodatni efekat elegancije postigla je crvenim cipelama s visokom štiklom i luksuznim komadima zlatnog nakita. Kosu je vezala u punđu, a birala je šminku u decentnim nude nijansama. Besprekorno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Mirka Vasiljević novo lice Kurir televizije

 

makonda-tracker