u njenom stilu

Na glavi čipka i rogovi stari 20 godina, a na ruci prsten od 578.000 dolara: O izdanju Lejdi Gage iz Venecije bruji svet

0

Gaga je na Venecijanskom filmskom festivalu pohvalila prstenom vrednom pola miliona dolara
 

foto:  EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Čuvena muzička diva, Lejdi Gaga načinila je važan korak u svom životu i o tome priča ceo svet. Ona je na Filmskom festivalu u Veneciji debitovala sa svojim verenikom, a svi pogledi bili su uprti u skupoceni verenički prsten koji je pokazala dok je pozirala na crvenom tepihu.

 

Dijamantski prsten od platine navodno je njenog verenika Majkla Polanskog koštao 578.000 dolara, ali budući da je ona rekla da, vredeo je svakog centa.

 

Lejdi Gaga je nehotice otkrila da je verena na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. ranije tokom leta, kada je predstavila Majkla francuskom premijeru Gabrijelu Atalu kao svog verenika, dok je trojac zajedno uživao u plivanju.

Sada, dok zvezda slavi premijeru svog novog filma Joker Gaga ponosno pokazuje prsten.

 

On je, pored fascinantne haljine, zauzeo centralno mesto kao deo njenog autfita na crvenom tepihu. Ovog puta izbor je pao na potpuno crnu Dior Haute Couture haljinu koja je šivena po meri, sa dubokim somotnim steznikom i kontrastnom obimnom suknjom od svile i somota koja je bila plisirana na vrhu.

 

Osmokaratni dijamantski prsten ovalnog reza sa skupim dijamantom definitivno nije nešto što je moglo da promakne. 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Lejdi Gaga je svoj autfit uparila sa čipkom koja je stara 21 godinu i rogovima Filip Treaci iz njegove modne kolekcije iz jeseni 2001. godine.

 

Nije u potpunosti jasno kad je Majkl zaprosio pevačicu, ali se zna da je famozni prsten nosila u aprilu dok je šetala po Zapadnom Holivudu u Los Anđelesu.

 

Gaga je upoznala Majkla 2019. godine, a u romansu su uplovili 2020. godine. Oni su tada uhvaćeni dok su se ljubili na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu.

 

Nedeljama kasnije su priznali svoju vezu, a Gaga je čak podelila slatki selfi koji je snimila dok su bili na jahti.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Pandemija COVID-19 ih je zbližila, a on je bio uz nju kada je Gaga nastupila na inauguraciji predsednika Džoa Bajdena u Vašingtonu, DC 2021.

 

Majkl je diplomirao na Harvardu 2006. i suosnivač je Parker fondacije sa Šonom Parkerom, koji je ranije osnovao tehnološke firme Napster i Fejsbuk.

 

Gaga je ranije bila verena sa agentom za talente Kristijanom Karinom, a bila je verena i sa glumcem Čikago Fajer Tejlorom Kinijem, sa kojim je imala petogodišnju vezu pre nego što je 2016. godine prekinula njihov angažman.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Didi J o Lejdi Gagi na Kanskom festivalu 

 

makonda-tracker