ostali su zajedno zauvek

Predragu se obraćala sa "VI", upoznali su se još kao deca: Nesvakidašnja ljubavna priča roditelja Olge Danilović

0

Dečije emocije su prerasle u pravu ljubav koja traje i dan danas 

LJUBAVNA PRIČA RODITELJA OLGE DANILOVIĆ JE NESVAKIDAŠNJA
LJUBAVNA PRIČA RODITELJA OLGE DANILOVIĆ JE NESVAKIDAŠNJA foto: Instagram / danilovicolga

Naša poznata teniserka Olga Danilović privukla je veliku pažnju medija zbog uspeha koji je na terenu postigla u poslednjih nekoliko godina. Trud i uporan rad su se isplatili i konačno je došlo njeno vreme.

 

Osim zbog tenisa Olga je u javnosti zanimljiva i zbog toga što je pre oko godinu dana obelodanila da je u vezi sa poznatim slovenačkim golmanom Janom Oblakom.

 

Nedavno je sve raznežila fotografija i poruka koju je ona uputila svom dečku nakon što je njegova fudbalska ekipa izgubila na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Kao što smo pisali, Olga je bez ijedne reči pokazala svoja osećanja prema Janu i tada smo se prisetili njihove ljubavne priče, a retko ko zna da jednu veoma interesantnu imaju i njeni roditelji Predrag i Svetlana Danilović.

 

Saša i Olga su se upoznali još kao veoma mladi. Sve se desilo te sudbonosne 1987. godine na košarkaškoj utakmici kada su imali po 16 godina. 

 

Ono što takođe retko ko zna jeste da je i Svetlana veoma poznata u domaćoj javnosti. Naime, ona se godinama bavila sportskim novinarstvom, a budući da su oboje bili pasionirani ljubitelji sporta jasno je da ih je zapravo on i spojio.

PREDRAG JE OLGI VELIKI OSLONAC U ŽIVOTU
PREDRAG JE OLGI VELIKI OSLONAC U ŽIVOTUfoto: Damir Dervišagić

U početku njih dvoje su bili samo prijateljli, a onda se iz tog prijateljstva stvorili ljubav, iz koje su uplovili u brak u kojem su dobili troje dece, ćerke Sonju i Olgu, kao i sina Vuka. Kao i njihovi roditelji i deca su nasledila ljubav prema sportu. 

 

Svetlana je jednom prilikom u medijima otkrila da se mužu čak obraćala sa "VI", budući da u profesionalnom odnosu nema prisnog odnosa. 

 

- Desilo se i da je jednom prilikom intervjuisala "rođenog muža", pa mu se obraćala sa "vi". "Najsmešnije je bilo kad sam ga pitala - kakvi su vam planovi za budućnost" - seća se Svetlana.

SVETLANA DANILOVIĆ JE POZNATA SPORTSKA NOVINARKA
SVETLANA DANILOVIĆ JE POZNATA SPORTSKA NOVINARKA foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Ona je zatim otkrila kakav odnos vlada među njima i da li im je bilo teško što im se poslovni i privatni život prepliće. 

 

– To što mi pričamo u kući, naše su privatne stvari. Ne bi bilo dobro kada bih uvek objavila ono što saznam. Saša i ja smo se u startu dogovorili da ne mešamo privatno i poslovno. Samo sam ga jednom intervjuisala i bilo je mnogo smešno, posebno kada sam ga pitala "Kakvi su vam planovi za budućnost?" – rekla je jednom prilikom Svetlana, a prenosi Lepa i srećna.

To je nekad bilo i veoma teško, pošto život profesionalnog sportiste zahetva dosta odricanja i žrtvovanja.


- I jeste i nije teško. On je imao ozbiljne obaveze i sve je bilo podređeno njima. Nisam mogla da kažem "Ajde, nemoj na trening, idemo večeras da šetamo". Život sportiste i njegove porodice podređen je treninzima i utakmicama. To je teško, a opet lepo je što je on bio toliko uspešan da je stalno pobeđivao sa klubom i reprezentacijom – priznaje Svetlana.

 

Bonus video:

Olga uživa u ljubavi sa dečkom

 

 

makonda-tracker