nešto drugačije

Aleksa Avramović podelio selfi sa ženom i svi gledaju samo u jedno: Kupaći kostim lepe Teodore pravo je malo remek-delo

0

Košarkaš Aleksa Avramović uživa na crnogorskom primorju sa svojom lepšom polovinom.

Teodora Avramović poznata je po svom nepogrešivom stilu
Teodora Avramović poznata je po svom nepogrešivom stilufoto: A.H./ATAImages

Srpski košarkaši čitavu naciju učinili su ponosnom osvojivši bronzanu medalju na upravo završenim 33. Olimpijskim igrama održanim u Parizu.

 

Po povratku iz "grada svetlosti" naši šampioni iskoristili su slobodno vreme da proslave ostvarene sportske uspehe kako dolikuje, a njihova najvatrenija podrška bile su upravo njihove lepše polovine.

 

Jedan od svima omiljenih igrača Aleksa Avramović sada je otišao na zasluženi odmor, te u društvu supruge Teodore uživa na crnogorskom primorju.

 

Mada svoju intimu ljubomorno čuvaju od radoznalih očiju javnosti, Teodora i Aleksa neretko umeju da podele poneku zajedničku fotografiju na svojim Instagram profilima.

 

Dok je nalog košarkaševe supruge zaključan, Avramovića prati 178 hiljada ljudi, koje je danas obradovao selfijem iz Crne Gore na kom pozira upravo sa svojom partnerkom.

 

Kako se čini, par se sjajno provodio vozeći se na brodiću, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste neobičan kupaći kostim lepe Teodore kakav se ne viđa svaki dan.

 

Teodorin kupaći je prava modna inspiracija za ovo leto
Teodorin kupaći je prava modna inspiracija za ovo letofoto: aleksaavramovic / Instagram / Printscreen

Naime, dvodelni kupaći bikini tipa za koji se Teodora opredelila posebno je interesantan jer je u pitanju crno-beli heklani model, koji na savršen način spaja moderni i boho stil.

 

Ovaj trendi komad košarkaševa lepša polovina upotpunila je sa diskretnim nakitom i kul naočarama za sunce.

 

Dizajn ovog kupaćeg kostima neodoljivo podseća na sada već čuvene modele brenda Missoni koje krasi prepoznatljiva cik-cak šara, a mogu se pronaći u najrazličitijim kombinacijama boja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Missoni (@missoni)

Mnoge poznate dame opredeljuju se za ovaj model, a nije ni čudo – u ovakvom kupaćem zasigurno ćete se osećati unikatno, a vaš stil za plažu automatski će dobiti zabavnu notu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksa Avramović nikad raspoloženiji stigao na žurku

 

makonda-tracker