kako im odoleti?

Košta 65 dinara, a ima bezbroj mogućnosti! 3 ideje za frizure sa šnalom u obliku cveta koja nas je očarala ovog leta

0

Ako postoji jedan jedini aksesoar koji je obeležio leto 2024, to su jednostavne šnale za kosu u obliku raznobojnih cvetova koje viđamo na svakom koraku već nedeljama.

Šnale u obliku cvetova nezaobilazan su trend ovog leta
Šnale u obliku cvetova nezaobilazan su trend ovog letafoto: miastevenson/Instagram, gkccouture_/Instagram

Modni detalji su ti koji mogu da pojačaju kompletan look i nikada ne treba potcenjivati njihovu moć, a u proteklih godinu dana su posebno bile popularne mašnice u kosi.


Međutim, proteklih nedelja zamenio ih je jednako romantičan aksesoar, ali još vedriji i efektniji i čini se da ne postoji it devojka koja ga nije ponela!


Šnale kakve su bile popularne početkom dvehiljaditih vratile su se u okvitu Y2K trenda, ali ovog puta još interesantnije – u obliku raznobojnih cvetova!

U poslednje vreme ove šnale preplavile su društvene mreže i zaista im je teško odoleti, a dostupne su u raznim veličinama, bojama i od raznih materijala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Totes (@just_totess)

 

Zahvaljujući tome se uklapaju u razne stajlinge i prilike, pa mogu da budu elegantan dodatak svakodnevnoj modnoj kombinaciji ili baš taj detalj koji vam nedostaje da glamurozno izdanje učinite još zapaženijim!


Takođe su veoma praktične i njima se lako prave različite frizure, na internet stranicama za prodaju se mogu naći po ceni već od 65 dinara, a u nastavku ćete pronaći nekoliko ideja kako da ih iskoristite.


Francuska punđa

 


Ova klasična frizura koja zrači sofisticiranošću i gracioznošću pravi se tako što podignete kosu na potiljku, uvrnete je nagore i jednostavno pričvrstite šnalu uz nju.


Punđa s dve šnale

 


Poginite visoki rep, pa njegov gornji deo uvijte u punđicu i pričvrstite šnalom, a potom isto ponovite i s donjim delom repa.


Pletenica sa cvetnim šnalama

 


Ako imate veoma dugu kosu, sve što je potrebno jeste da je upletete u labavu kiku i na nekoliko mesta zakačite svoje šnale u obliku cvetova. Savršeno za dan na plaži!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najveća frizura na svetu

 

makonda-tracker