nije imuna na trendove

Ni mamu ni strinu, već – pevačicu: Otkriveno koga princeza Šarlot kopira i možda ćete se iznenaditi

0

Možda je princeza i članica najpoznatije porodice na svetu, ali i mala Šarlot ima svoje idole, pa joj je modna inspiracija u poslednje vreme pevačica koju devojčice obožavaju.

Princeza Šarlot na Vimbldonu 2024.
Princeza Šarlot na Vimbldonu 2024.foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princeza Šarlot od Velsa, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, možda je tek treća u redu za presto – iza svog oca i starijeg brata princa Džordža, ali je ona definitivno miljenica Britanaca.


Ankete pokazuju da narod na Ostrvu obožava malu princezu, a ona je i pravi mali modni fenomen, kao i njena obožavana majka. Sve što devetogodišnja princeza Šarlot, inače najbogatije dete na svetu, obuče rasproda se brzinom svetlosti, a mnoge mame u Britaniji u njenom stilu traže inspiraciju kada doteruju svoje devojčice.


Tako su često tema u medijima i frizure male Šarlot, koje su uvek interesantne, a sada se spekuliše da one nisu birane slučajno i da su inspirisane američkom pevačicom Tejlor Svift.

Poznato je da je princeza obožavateljka muzike ove zvezde, a nedavno je sa ocem Vilijamom i bratom Džordžom bila na njenom koncertu u Londonu, kada je dobila priliku da je upozna i fotografiše se s njom.

 

Princeza Šarlot nedavno je upoznala svog idola Tejlor Svift
Princeza Šarlot nedavno je upoznala svog idola Tejlor Sviftfoto: taylorswit/Instagram

Kako je nedavno pisao britanski Hello, stil princeze Šarlot na nedavnom Vimbldonu uticaj je Tejlor Svift jer je devojčica imala dva pramena vezana u pletenice i prebačena preko puštene kose, što je frizura koju smo imali priliku da viđamo na Amerikanki.

 

Princeza Šarlot s majkom Kejt Midlton na Vimbldonu
Princeza Šarlot s majkom Kejt Midlton na Vimbldonufoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Tejlor često u kosi ima tanke pletenice i to je pretvorila u svoj zaštitni znak, a Šarlot sve češće u svojim javnim pojavljivanjima pokazuje da je ljubiteljka ovakvih frizura.

 

Kikice je imala i prilikom svog susreta s pevačicom i u brojnim drugim prilikama, pa tako i na krunisanju njenog deke kralja Čarlsa III prošle godine njena punđa bila sastavljena od niza tanjih pletenica, a u galeriji se prisetite još nekih njenih sličnih frizura.

1 / 9 Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker