božanstvena

Za letnje trenutke udvoje – ne može romantičnije! Amal Kluni je pronašla najlepšu letnju haljinu za svaki dan

1

Poznata advokatica i jedna od najbolje odevenih žena planete uvek je na visini modnog zadatka, pa je tako i njen izlazak na ručak sa suprugom prava modna inspiracija

Amal i Džordž Kluni na odmoru u Francuskoj
Amal i Džordž Kluni na odmoru u Francuskojfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga i poznata advokatica Amal Kluni ovih dana uživaju u odmoru u Francuskoj, gde nisu uspeli da umaknu paparacima u trenucima opuštanja udvoje.


Poznati par, koji je uvek interesantan medijima, boravi u Sen Tropeu, a kako je gospođa Kluni poznata kao jedna od najbolje odevenih žena današnjice, modnim portalima posebno je zanimljiv njen letnji stil.


I dok modnom scenom dominira tzv. tihi luksuz proteklih godina, Amal ne odustaje od odeće koja odiše nešto nametljivijim modnim izrazom, a pre nekoliko dana viđena u vintage komadu koji zaista ostavlja utisak.

 

Amal i Džordž Kluni na odmoru u Francuskoj
Amal i Džordž Kluni na odmoru u Francuskojfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Cvetna mini-haljina Amal Kluni

 

Džordž i Amal primećeni su tokom ručka u restoranu mediteranske kuhinje Jardin Tropezina, a ugledna pravnica nosila je ideal letnjeg autfita za romantičan izlazak: belu mini-haljinu sa cvetnim dezenom. Opredelila se za model s tankim bretelama, koji se širi od kukova i ukrašen je karnerima, a tu su pink, narandžasti i žuti cvetovi koji dodatno skreću pažnju.

 

Versace haljina Amal Kluni
Versace haljina Amal Klunifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Reč je o haljinici iz kolekcije modne kuće Versace za proleće 2004. godine, a Amal ju je kombinovala s belom tašnicom, nude sandalama otvorenih prstiju i predimenzioniranim naočarima za sunce.


Savršeno za letnji romantični izlazak!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima

 

makonda-tracker