odličan aksesoar

Nose ih i Kejt Midlton i Rouzi Hantington: Najlepše minđuše ove sezone opsesija su slavnih dama čiji stil vredi pomenuti

0

Kejt Midlton nosi komad nakita koji smo mogli videti i na najbolje stilizovanim ženama Holivuda, a lepo se kombinuje uz sve.

Kejt Midlton na Vimbldonu 2024.
Kejt Midlton na Vimbldonu 2024.foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Kada se princeza od Velsa Kejt Midlton nedavno pojavila na finalu muškog singla Vimbldona, u društvu ćerke, princeze Šarlot, i sestre Pipe Midlton, sve oči bile su uprte u nju, ali i stil koji je birala za drugo javno pojavljivanje ove godine.

 

Buduća kraljica je blistala u ljubičastoj Safiyaa haljini, ali, i pored svega, njen diskretan nakit bio je posebno primećen. Konkretno, statement minđuše, koje su ukrale srca brojnih zaljubljenica u modu ove sezone.

 

Reč je o zlatnim By Pariah "Curve Hoop" minđušama, koje nose i Kendal Džener, Rouzi Hantington Vajtli, Mišel Obama, Nikola Kaflan, zvezda "Bridžertona"...

 

Brend je pokrenula dizajnerka Sofi Hauard 2016. godine, a By Pariah ima svoju specijalnost u nakitu koji slavi prirodne materijale, zanatski rad, prirodnu održivost i komade koje dame sa A-liste naprosto obožavaju.

 

Na primer, Kendal Džener je ove minđuše nosila u pet prilika tokom Nedelje mode u Parizu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

I Kejti Holms obožava By Pariah i redovno nosi njihove minđuše.

 

Sofi Hauard je posebno vezana za one koje je Kejt nosila, a inspirisane su minđušamna koje je njena mama nosila kad je dizajnerka bila dete i zato nose naziv Sabine Hoops, upravo po njoj.

 

 

Ove minđuše dolaze i u većoj varijanti, kao i u srebrnoj verziji, a divno se kombinuju uz sve, jednostavne su i unikatne. Ni Hejli Biber, Olivija Kolman i brojne druge influenserke i zaljubljenice u modu nisu ostale imune na Sabinine minđuše, pa se čini da su one definitivno broj 1 modne sezone.

 

Inače, one su prilično povoljne kada se uporede sa cenama nakita kakve pomenute dame od stila znaju da nose i mogu se naći po ceni od 180 funti (oko 25 hiljada dinara).

 

Minđuše Kejt Midlton obožavaju i druge poznate dame
Minđuše Kejt Midlton obožavaju i druge poznate damefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NE BISTE VEROVALI OD ČEGA SVE MOŽE DA SE NAPRAVI NAKIT Milica i Slobodan napravili pravo malo čudo 

 

 

makonda-tracker