vanvremenski

Sindi Kraford se vratila STAROJ LJUBAVI: Glumica ponela hit komad iz 90-ih koji se i ove sezone vraća na "velika vrata"

0

Čini se da će i kožne jakne doživeti reinkarnaciju i da ponovo dolazi njihovih "5 minuta"

SINDI KRAFORD U JAKNI IZ 90-IH
SINDI KRAFORD U JAKNI IZ 90-IHfoto: Tim Regas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica i model Sindi Kraford (58) u četvrtak proslavila 20-godišnjicu svog brenda Meaningful Beauti tako što je podelila retrospektivnu fotografiju na kojoj nosi crnu kožnu bajkersku jaknu i ima oko 20 godina.

 

Istu jaknu ponela je i sada kada gazi 6 deceniju života i pokazala da se moda uvek iznova i iznova vraća. 


Neke stvari se nikad ne menjaju, pa je tako i Sindi izgledala savršeno na obe fotografije. Ona važi za jednu od najlepših žena na svetu, a mnogi muškarci je smatraju seks simbolom i ikonom prefinjenog stila.

- Zahvalna sam što sam provela poslednje dve decenije radeći sa neverovatnim timom, učeći toliko o lepoti i poslu – i pomažući ženama da se osećaju najbolje u svakom uzrastu. Srećan rođendan MB! Hvala vam svima što nas održavate! - stajalo je u opisu fotografije. 

 

Obožavaoci su preplavili odeljak za komentare da bi čestitali Sindi na velikom uspehu i pohvalili njen naizgled bezvremeni izgled.

 

- Još uvek prelepa kao i uvek. Sindi zauvek - napisala je stilistkinja Elizabet Sulser.

Nakon toga su se samo nizali komentari.

 

- Izgledaš isto - dodao je još jedan pratilac.

 

Ovo nije prvi slučaj da Kroford vraća fanove u devedesete.

 

Sindi je ponovo oživela nekoliko svojih kultnih reklama u kojima je nosila komade poput male bele majice bez rukava i komade od teksasa u akciji u kojoj je htela da prikupi novac za dečiju bolnicu 2021. 

 

SINDI OBOŽAVA KOŽNE JAKNE
SINDI OBOŽAVA KOŽNE JAKNEfoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bajkerska jakna je decenijama bila jedna od osnovnih komada u njenom gardaroberu i deo velikog broja njenihi odevnih kombinacija. 

 

Mnogi njeni pratioci jedva čekaju da vide šta je to što će iz ormara Sindi sledeće izvaditi, jer su tada sigurni da će baš taj komad ponovo postati broj jedan među trendseterkama i ljubiteljkama mode. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koji borilački sport trenira naša poznata pevačica Sindi?

 

makonda-tracker