prelepo

Različite dužine, krojevi, materijali, ali na svima isti potpis: Tamara Kalinić bira venčanicu - ove su ušle u uži izbor

0

Najpoznatija srpska influenserka uskoro će izgovoriti sudbonosno da, a izbor haljine nije nimalo lak

TAMARA KALINIĆ BIRA VENČANICU, A OVE HALJINE ĆE SVE ODUŠEVITI
TAMARA KALINIĆ BIRA VENČANICU, A OVE HALJINE ĆE SVE ODUŠEVITI foto: Instagram, Tamara

Kada je nedavno obelodanjeno da Tamara Kalinić planira da se uda za svog izabranika Filipa Testa njeni fanovi su preplavili društvene mreže porukama podrške i čestitkama.

 

Planiranje venčanja nije laka stvar, a ovaj poznati par već dugo i pažljivo priprema sve za taj veliki dan. Iako nisu želeli da mnogo unapred otkrivaju detalje Tamara nije izdržala, pa je na svom Tik Toku objavila video koje je raspametio njen pratioce.

 

Naime, blogerka je u videu pokazala koje venčanice bi mogle da budu njen izbor za ovaj najsrećnij dan u životu. U uži izbor ušlo je nekolio prelepih haljina.

One su lepe svaka na svoj način, različitih su krojeva, dužina i materijala, ali svima je jedno zajedničko - potpisuje ih modna kuća Valentino. Poznato je da je to Tamarin omiljeni brend, pa ova vest trenseterke i one žene koje prate našu influenserku nije iznenadio.

@tamara Trying on wedding dresses for the first time🥹 Prepare for the wedding content now that we have so much work to do #bridetobe #weddingdress #wedding ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Da podsetimo, u junu 2023. godine, Filipo je zaprosio Tamaru, na njihovoj omiljenoj zajedničkoj destinaciji u italijanskom gradiću Ravelo. Filipo Testa je menadžer velikih modnih brendova, veoma uticajan i cenjen u poslu kojim se bavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

On je na jedna autentičan način zaprostio svoju devojku, snimivši poruku na srpskom jeziku kojom od njenog oca traži njenu ruku. Tamara je odmah sa oduševljenjem pristala, a njegovoj sreći nije bilo kraja.

 

Italijan je za ovaj prelepi čin odabrao jedan od najluksuznijih italijanskih hotela, a za prsten je izdvojio, kako se spekuliše, više od 20 hiljada evra.

 

Bonus video:

Kako je izgledala Tamara Milutinović na venčanju pogledajte u videu ispod

 

makonda-tracker