nenadmašne

Sofija Milošević ima slične: Baletanke Kire Najtli donele su Vimbldonu dašak elegancije kakva je nedostajala ove godine

0

Princeza od Velsa Kejt Midlton još uvek se nije pojavila na ovogodišnjem VImbldonu, ali da nenadmašni glamur bude prisutan na tribinama postarala se holivudska glumica

Kira Najtli u Chanel autfitu na Vimbldonu 2024.
Kira Najtli u Chanel autfitu na Vimbldonu 2024.foto: Darren Fletcher / News Licensing / Profimedia

Glumica Kira Najtli ne pojavljuje se često na javnim događajima i, kada ne snima, uživa u svom miru i porodičnoj idili, ali je povremeno viđamo na manifestacijama kojima je teško odoleti – kao što je Vimbldon!


Engleska glumačka zvezda pratila je dva meča četvrtfinala ovogodišnjeg Vimbldona u društvu svog supruga i poznatog muzičara Džejmsa Rajtona, a za ovu priliku je pripremila veoma elegantan i pravi vimbldonski stajling.


Bela boja se podrazumeva, a zvezda filmova "Pirati sa Kariba", "U stvari ljubav", "Gordost i predrasude" i mnogih drugih ponela je modno izdanje koje od glave do pete potpisuje Chanel, čije je Kira Najtli zaštitno lice godinama.

 

Džejms Rajton i Kira Najtli na Vimbldonu 2024.
Džejms Rajton i Kira Najtli na Vimbldonu 2024.foto: Darren Fletcher / News Licensing / Profimedia

Glumica je ponela asimetričnu midi-haljinu, jednostavan model sastavljen od slojeva koji privlači pažnju crnom bretelom preko jednog ramena, dok drugo prekriva predimenzionirani beli karner.

Uz to je kombinovala vrlo šik detalje – slamnati šešir sa crnom trakom, retro naočare za sunce, belu flap torbicu, zlatnu narukvicu... ali prava zvezda njenog stajlinga je obuća!

 

Kira Najtli u Chanel autfitu na Vimbldonu 2024.
Kira Najtli u Chanel autfitu na Vimbldonu 2024.foto: Darren Fletcher / News Licensing / Profimedia

Kira se opredelila za slingback baletanke, odnosno ravne cipelice otvorene pete koje imaju vrh crne boje, dok je ostatak krem.

 

Ove šik baletanke, izrađene od jagnjeće kože, imaju mali zlatni monogram modne kuće Chanel na potpetici, a njihova cena iznosi čak 1.100 dolara. Inače, sličan model, ukrašen kristalima, nedavno je pokazala i srpska manekenka Sofija Milošević, koja ga je svrstala u svoje omiljene baletanke.


Slingback obuća već nekoliko sezona doživala veliki povratak, a popularne su je izdužavaju nogu, čine da stajling izgleda skuplje i zrače otmenošću.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima


 

makonda-tracker