palazzo stil

Savršeno za sve koji preziru peglanje: Ovo letnje odelo je bilo jedina modna konkurencija Jeleni Đoković na Vimbldonu

0

Slavna lepotica ponela je neobičan komplet na Vimbldonu, a on ostavlja utisak nonšalancijom koliko elegancijom i spaja sve što očekujete od jednog letnjeg odela.

Popi Delevinj i princeza Marija Olimpija od Grčke i Danske na Vimbldonu
Popi Delevinj i princeza Marija Olimpija od Grčke i Danske na Vimbldonufoto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Privodi se kraju prva nedelja Vimbldona, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog turnira na svetu, koji uglavnom okuplja velike zvezde na tribinama, pa fenomenalnu igru prate i članci o izuzetnom modnom stilu.


Jelena Đoković, supruga sedmostrukog osvajača Vimbldona Novaka Đokovića, oduševila je stilom u prvim danima takmičenja, a veliki broj slavnih dama ostavio je odličan utisak svojim šik izdanjima.


Među njima je i Popi Delevinj, manekenka, glumica i influenserka, inače sestra modela Kare Delevinj, koja je gledala tenis u društvu najpre oca Čarlsa Delevinja, a potom i prijateljice princeze Marije Olimpije od Grčke i Danske.

1 / 6 Foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Popi je izgledala uobičajeno fantastično, a opredelila se za neobično odelo koje potpisuje američki brend Ralph Lauren, sastavljeno od strukiranog prugastog sakoa i palazzo pantalona .

 

Popi i Čarls Delevinj na Vimbldonu
Popi i Čarls Delevinj na Vimbldonufoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Njen izbor bio je model krem nijanse, neutralan i vrlo luksuznog izgleda, koji ostavlja utisak modne nonšalancije zbog nabora.


Popi Delevinj upotpunila je ovo izdanje klasičnom belom košuljom, takođe neispeglanom, kao i braon tašnicom pomenute modne kuće i ravnim sandalama.

 

Popi i Čarls Delevinj na Vimbldonu
Popi i Čarls Delevinj na Vimbldonufoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Đoković trenirao sa Sinerom pred Vimbldon

 

makonda-tracker