pristupačno i trendi

Sandale Mirjane Bobić-Mojsilović pravo su modno čudo: Koštaju samo 1.700 dinara, a evo kako da ih napravite kod kuće

1

Sandale Mirjane Bobić-Mojsilović koštaju samo 1700 dinara i pravo su malo remek-delo.

Mirjana Bobić Mojsilović jedna je od najstilizovanijih žena na našim prostorima
Mirjana Bobić Mojsilović jedna je od najstilizovanijih žena na našim prostorimafoto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Mirjana Bobić-Mojsilović nedavno je oduševila svoje mnogobrojne obožavateljke neobičnim sandalama koje su privukle pažnju zbog svoje originalnosti i jedinstvenog dizajna.

 

Par obuće kakvog nema u ponudi nijednog beogradskog butika, postao je brzo predmet interesovanja i lavine pitanja, a o njihovom poreklu Mirjana je neko vreme mudro ćutala.

 

Međutim, nedavno je odlučila da podeli tajnu na svom Instagram profilu, otkrivajući detalje o njihovom nastanku i inspiraciji koja stoji iza ovog intrigantnog modnog komada.

 

Književnica i novinarka važi za ženu od mnogo talenata, a plodove svoje nadarenosti često nesebično deli sa svojom mnogobrojnom publikom.

 

Osim što briljira u domenu svojih primarnih zanimanja po kojima je poznata, Mirjana se u više navrata pokazala kao sjajna slikarka, a njen besprekorni modni izraz mnogima služi kao inspiracija.

 

Pravu buru na društvenim mrežama Mojsilovićeva je izazvala kada je podelila fotografiju na kojoj nosi neobične "čupave" sandale bebiroze boje.

 

 

Nije mnogo vremena prošlo, a poznata spisateljica pohvalila se istim tim sandalama – u novom ruhu.

Neobičan dizajn sada upotpunjen jarkoplavom bojom Mirjaninom autfitu dao je pravu dozu otkačenog šika, a komentare ispod objave preplavila su pitanja vezana upravo za ovaj unikatni par sandala

Neko vreme činilo se da se lepa novinarka ne obazire na mnogobrojna pitanja, a onda je sve oduševila objavivši video u kom objašnjava kako je ove sandale zapravo napravila sama, kao i da su je koštale svega 1.700 dinara.

– Pošto mnogi od vas me pitaju odakle mi ove lude sandale, sada odajem tajnu: Sama sam ih napravila. Kupila sam obične bapske bele sandale "za štrapac" za 1700 dinara, sa idejom da od njih nešto napravim. I posle nekoliko promašaja, uzela sam slikarsku četkicu i akrilnu boju i ofarbala ih. Onda sam vrelim lepkom iz pištolja zalepila perje i dobila ovo malo šiz čudo, i uvek se smejem kad ih obujem – napisala je ona ispod objave.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

makonda-tracker