može li gore?

Najružnije sandale sad imaju OZBILJNU KONKURENCIJU: Džej Lo prošetala cipele koje Srpkinje ni u ludilu ne bi nosile

0

Iako je možda udobna, pojedina obuća se definitivno ne može okarakterisati kao lepa, a Džej Lo ima par koji će se samo retkima dopasti 

DŽEJ LO U NEOBIČNOM IZADNJU U FRANCUSKOJ
DŽEJ LO U NEOBIČNOM IZADNJU U FRANCUSKOJ foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Nakon što je šetala ulicama italijanskih gradova Dženifer Lopez je otputovala u Francusku gde je privukla pažnju još jednim pravim letnjim stajlingom. 

 

Klasično biznis izdanje, crne pantalone sa prugama i belu košulju Džej Lo je upotpunila baletankama koje su za mnoge nešto najružnije što je pop diva u poslednje vreme ponela. 

 

U pitanju su ravne, crne baletanke koje su imale vezice kojima se vezuju oko članka i koje podsećaju na obuću u kojima balerine vežbaju za svoje nastupe.

Uprkos tome što su veoma udobne ove baletanke nisu pobrale simpatije ljubiteljki mode, već su mnoge komentarisale da su najružnije sandale sada dobile ozbiljnu konkurenciju - najružnije baletanke.

BALETANKE DŽEJ LO IZAZUVAJU ČUĐENJE MEĐU LJUBITELJKAMA MODE
BALETANKE DŽEJ LO IZAZUVAJU ČUĐENJE MEĐU LJUBITELJKAMA MODE foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Bilo kako bilo, čini se da je Džej Lo ovog puta poklekla pred udobnošću, a da je u drugi plan došlo pitanje estetike. U kakvim sve izdanjima smo u prethodnih nekoliko meseci imali prilike da vidimo Dženifer Lopez pogledajte u galeriji koja sledi. 

1 / 17 Foto: @BlackBelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Naša pevačica više liči na Šakiru ili Džej Lo?

 

makonda-tracker