ko zna, zna!

I uz elegantne haljine, i uz džemper! ŠANEL baletanke Megan Markl koje bi nosila i najveća ljubiteljka visokih potpetica

0

Megan Markl ima odlična modna rešenja i za crveni tepih, ali i za svakodnevni stil, a ako vam se baš ne nose visoke potpetice — elegantne baletanke su uvek dobra ideja.

foto:  Remko de Waal / EPA
foto: Remko de Waal / EPA

Nije sporno da Megan Markl ima smisla za modu i da na crvenom tepihu očarava izdanjima i skupocenim glam haljinama, ali ona i te kako ume i od običnog izlaska napolje da napravi pravi modni događaj.

 

Modne lekcije nekad najbolje "legnu" kada je u pitanju crveni tepih, ali supruga princa Harija ima odlična rešenja i za svakodnevni ili poslovni stil. 

 

Vojvotkinja od Saseksa fotografisana je blizu svog doma u Kaliforniji, u Montesitu, gde živi sa suprugom Harijem i decom Arčijem i Lilibet, za koje je otkriveno da imaju posebne metode vaspitavanja.

 

Megan je uslikana prvi put nakon što su Hari i ona raskinuli ugovor koji su imali s platformom Spotify, gde je bivša glumica vodila svoj potkast.

 

Ne znamo kuda se Megan uputila, ali nosila je svedenu i veoma lepu odevnu kombinaciju, a kad ne znaš čime da je začiniš — Šanel je uvek odličan izbor!

 

megan markl nosila je crne šanel baletanke
megan markl nosila je crne šanel baletankefoto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je nosila crnu bluzu, preko koje je obukla beli džemper sa prugicama, a to je ukombinovala uz skinny crne pantalone i crne baletanke modne kuće Šanel, lep i elegantan model koji je na vrhu ukrašen mašnicom. Uz sve to, savršeno joj je pristajala i velika crna torba modne kuće Fendi, a čija cena iznosi nešto manje od pet hiljada evra.

 

Ovo nije prvi put da Megan nosi ovakve baletanke, a prošlog proleća nosila je isti model, samo u kombinaciji crne i bež boje. 

 

megan markl u (gotovo) istim šanel baletankama godinu dana ranije
megan markl u (gotovo) istim šanel baletankama godinu dana ranijefoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Definitivno je u pitanju model koji je dovoljno elegantan da ga možete, recimo, poneti uz neku haljinu i da i ljubiteljke visokih potpetica mogu da ih komotno nose uz maksimalni utisak... Istovremeno, savršeno se uklapa za nešto jednostavnije, ali jednako proverene varijante, a sofisticiranosti vam sigurno neće manjkati.

 

 

makonda-tracker