SVETLUCAVA I PRELEPA

Optočena STOTINAMA BISERA, senzualna i BAJKOVITA: Venčanica Tamare Milutinović je ostvarenje sna svih MODERNIH PRINCEZA

0

Tamara i Darko su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save 

foto: Antonio Anhel/ATA images
foto: Antonio Anhel/ATA images

Pevačica Tamara Milutinović i njen izabranik, fudbaler Darko Jevtić danas su izgovorili sudbonosno "da" pred svedocima, prijateljima, porodicom i kolegama u prelepom Hramu Svetog Save u Beogradu.

 

Ovaj dan bio je poseban za njih i zbog toga što su istovremeno krstili i svoju naslednicu, koja je takođe, poput mame bila obučena poput princeze, u lepršavoj beloj haljini sačinjenoj od mnogo slojeva tila.

 

Tamara je takođe blistala u prelepoj modernoj beloj haljini koja je bila poput onih koje princeze nose u najlepšim bajkama.

Optočena stotinama bisera i perlica njena venčanica je svetlucala okupana beogradskim suncem, a gosti nisu mogli da skinu pogled sa nje.

 

Haljina je bila sačinjena od mnogo tila, koji je u naborima padao od struka na dole i davao bajkovit izgled lepoj pevačici. Gola ramena davala su doze senzualnosti i istakle su njen seksepil. 

 

1 / 16 Foto: Antonio Anhel/ATA images

 

I Tamara i njena naslednica bile su zvezde dana, dok je Darko, ništa manje elegantan, vodio računa da sve bude onako kako su zamislili.

 

Mladenci su se ispred hrama dovezli luksuznom limuzinom koja takođe nije mogla da prođe neopaženo.

 

Njihov veliki dan upriličile su i brojne estradne ličnosti, među kojima su bile Aleksandra Mladevnović, Adreana Čekić, Katarina Grujić sa mužem i mnogi drugi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Izjave Darka i Tamare nakon venčanja 

 

makonda-tracker