kao iz sna

Istog dana u ISTOM KOMBINEZONU, ali – sasvim drugačije: Džejla Ramović i jedna od najlepših Srpkinja imaju sličan ukus

0

Iako su se istog dana pojavile u istom modelu iste boje, pevačica i voditeljka su bile potpuno drugačije stilizovane

Džejla Ramović blistala je na Festivalu u Veneciji
Džejla Ramović blistala je na Festivalu u Venecijifoto: Instagram / dzejlaramovic

Bosanskohercegovačka pevačica Džejla Ramović, nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", jedna je od regionalnih zvezda koje su ove godine posetile Međunarodni filmski festival u Veneciji.


Ona je uživala u 80. Mostri i jučerašnjoj premijeri filma "Ferari" u društvu voditeljke Dragane Kosjerine i glumice Milene Radulović, a crvenim tepihom je, rame uz rame sa svetskim zvezdama, prošetala u očaravajućem kombinezonu.


Međutim, nije bila jedina koja je juče nosila ovaj model!

 

Srpska glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar podelila je na Instagramu fotografije za koje pozirala u identičnom roze kombinezonu, koji na prvi pogled podseća na elegantnu haljinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


U pitanju je model pripijen uz telo, čiji gornji deo čini korset sa srcolikim izrezom, a nastavlja se nešto širim nogavicama koje odišu otmenošću.

 

Poseban detalj na kombinezonu koji je očarao Ninu i Džejlu je predimenzionirani svet od nabrane lagane tkanine svetloroze boje, s kog padaju romantične trake.

 

Džejla Ramović na premijeri filma 'Ferari' na 80. Filmskom festivalu u Veneciji
Džejla Ramović na premijeri filma "Ferari" na 80. Filmskom festivalu u Venecijifoto: Dario Raimondi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudom u poslednje vreme dominira no-necklace trend, pred kojim je Nina poklekla, dok je Džejla svoje izdanje upotpunila efektnom ogrlicom. Takođe, Srpkinja je odlučila da svoj kombinezon ponese uz prelomljene holivudske lokne, dok je pevačica odabrala punđu i kosu podeljenu na razdeljak.


Malo poslovne magije – napisala je Nina Seničar u opisu ove fotografije, očigledno jer je birala ovaj kombinezon kao autfit za dnevne prilike.

 

Nina Seničar u pink kombinezonu
Nina Seničar u pink kombinezonufoto: ninasenicar, Instagram

BONUS VIDEO

Haljina koja menja boju

 

makonda-tracker