nega je najvažnija

Zahvaljujući njima izgleda isto kao u dvadesetim: 3 TAJNA RITUALA Jelene Rozge zbog kojih se čini da ima 20 godina manje

1

Uprkos činjenici da je zagazila u petu deceniju života, Jelena i dalje izgleda bolje i od nekih dvadesetogodišnjakinja 

TAJNE SAVRŠENOG IZGLEDA JELENE ROZGE
TAJNE SAVRŠENOG IZGLEDA JELENE ROZGE foto: Dragan Kadić

Pevačica Jelena Rozga oduvek ima savršenu liniju, a u tom joj pomažu mali rituali i trikovi za negu kojih se pridržava već dugi niz godina. Budući da ima savršenu liniju često je žene pitaju kako joj to polazi za rukom, a ona se ne libi da povremeno otkrije neke svoje tajne.

 

Jednom prilikom je otkrila da je imala problem sa štitnom žlezdom, koja joj ne dozvoljava da se ugoji, pa je to zaprao razlog zbog čega uvek ima istu kilažu. 

 

Važnu ulogu u mladolikom izgledu i savršenoj liniji takođe ima i genetika, pa je ona zahvalna prirodi što je bila prema njoj darežljiva. 

Ipak, ono što mnoge žene zanima jeste način na koji ona neguje svoju kožu, pa je uvek zategnuta, lepa i blistava. Ona je tako jednom prilikom otkrila svoju bjuti rutinu.

 

Jelena je objasnila da joj  je najvažnija redovnost, da joj nega kože postala rutina. Ona je napomenula da veliku važnost u nezi kože ima disciplina i da žena sebi ne sme da dozvoli nikada da u krevet ode sa šminkom.

 

Osim toga ona kaže da je najvažnije da se prvenstveno svaka žena bavi svojim zdravljem, a tek onda dolazi nega i lepota. 

Ona je za Lepotu i zdravlje objasnila svoju rutinu:

 

Ujutru očistim lice nekom od svojih omiljenih umivalica, potom nanesem serum ili hidratantnu kremu, zatim onu za područje oko očiju – jer tu je koža najtanja, pa samim tim zahteva i intenzivniju negu. Na kraju, obavezan je SPF, pa tek potom sledi šminkanje. Uveče detaljno očistim lice mlekom za uklanjanje mejkapa. Nakon toga, nekad samo nanesem hidratantnu kremu – kako bih pustila kožu da diše, dok je povremeno počastim serumom na bazi hijaluronske kiseline.

JELENA JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH PEVAČICA U REGIONU
JELENA JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH PEVAČICA U REGIONU foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osim kože veoma je važno za svaku ženu da ima negovanu i lepu kosu, a Jelena i tome pridajte veliki značaj i trudi se da koliko je posvećena koži isto toliko bude posvećena i kosi. 

 

Isto je kao i s kožom lica – ukoliko se bavite sobom, rezultat neće izostati. Već godinama posećujem isti salon, u kom sa puno pažnje brinu o zdravlju moje kose. U svakom trenutku znaju koja boja mi najbolje pristaje, kako da ne naštete mojoj kosi, kao i koji su joj tretmani zaista neophodni.

 

Bonus video:

Jelena Rozga primenjuje rusku školu

 

makonda-tracker