BRAVO

Kako će se ovog proleća nositi LJUBIČASTO? Ana Ivanović pokazala kako da u jednostavnim komadima izgledate FANTASTIČNO

0

Lepa teniserka pokazala je super kombinaciju koju odmah možete da iskopirate 

PROLEĆNI STAJLING ANE IVANOVIĆ
PROLEĆNI STAJLING ANE IVANOVIĆ foto: Antonio Ahel/ATAImages

Proleće je uveliko tu i sad je vreme da vdiimo kako će se i šta kombinovati u danima koji su pred nama.

 

Lepa nekadašnja teniserka, Ana Ivanović oduševila je sve svojom jednostavnom, a ipak tako upečatljivom i razdraganom kombinacijom.

 

Ona je na društvenim mrežama podelila video u kojem je možemo videti u pravoj prolećnom autfitu veoma vedrih i lepih boja. 

Ovog puta izbor je pao na prelepe cvetne pantalone klasičnog, ravnog kroja i jednostavnu bluzu čija boja otvara lice i mami osmehe. Ova boja naročito pristaje ženama koje imaju tamnu kosu, jer otvara lice i daje vedrinu.

 

Osim nje, na fotografijama, savršeno modno usklađen bio je i njen suprug, Bastijan Švajnštajger, koji je bio u krem pantalonama i letnoj krem košuljom sa zelenim detaljima.

 

Ana i Bastijan su godinama u skladnom braku i čini se da im veoma prija način života koji žive. Oboje su otišli u sportsku penziju, što im je omogućilo da se posvete porodici i uživaju u zajedičkom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Dobili su troje dece, Ana se posvetila porodici i odgajanju njihovih mališana,a pokrenula je i svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

 

Za sve to vreme, muž joj je najveća podrška, a koliko je voli govori u prilog i činjenica da je počeo da uči srpski jezik i s radošću koristi svaku priliku da dođe u posetu tazbini gde uživa u najukusnijim srpskim jelima i pikanterijama koje Nemci definitivno nemaju. 

 

Bonus video:

Majka Nataše Bekvalac komentariše njen stajling

 

makonda-tracker