inspiriše

Ženstveno, romantično, savršeno za proleće: Jelena Tomašević zna sjajan način da kombinujete lepršavu haljinu

0

Poznata pevačica sinoć je na koncertu Goce Tržan izgledala fenomenalno u odevnoj kombinaciji koja spaja ležernost i eleganciju bez mnogo muke

Jelena Tomašević na koncertu Goce Tržan
Jelena Tomašević na koncertu Goce Tržanfoto: M.P./ATAImages

Popularna pevačica Goca Tržan sinoć je u Beogradu održala solistički koncert, a u publici je bilo mnogo poznatih ličnosti koje su došle da podrže pop zvezdu i uživaju u njenim najvećim hitovima.


Među njima je bila i Gocina koleginica Jelena Tomašević, koja je na koncert stigla u vrlo šik prolećnom izdanju.


Pevačica je za ovu priliku odabrala laganu haljinu koja otkriva gola ramena, veoma lepršav model u skladu s prolećnom sezonom.

U pitanju je elegantna haljina koja pada pored tela i ima duže puf rukave, a izdvaja se efektnim dezenom koje čine prelivi plave boje, s kamel ukrasima.

1 / 6 Foto: M.P./ATAImages

Jelena je svoje efektno izdanje upotpunila čizmicama od prevrnute kože, otmenim modelom sa blok-petom, koja pruža i eleganciju i udobnost.


Haljina & čizme, uvek trendi prolećni spoj


Kombinovanje čizama s prolećnom i letnjom odećom uvek je upečatljiv način da se stajling dodatno istakne, a koje god dužine da su – čizme su uvek još zapaženije uz lepršave primerke.

 

Jelena Tomašević na koncertu Goce Tržan
Jelena Tomašević na koncertu Goce Tržanfoto: M.P./ATAImages

Ovo je odličan način da se ležernija dnevna odeća uklopi u večernje prilike, a omiljena varijanta tokom proleća jesu antilop čizme jer čine look mekšim i otmenijim.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o mladalačkom stilu

 

makonda-tracker