ovo nismo očekivali

Dok mama blista u žutom s prorezima na stomaku, ćerka pleni jednostavnošću: Suzana Mančić s naslednicom u provodu

0

Suzanino smelo izdanje su svi odmah primetili 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Suzana Mančić godinama je gradila blistavu voditeljsku karijeru, a nedavno je govorila i o tome da planira da ide u penziju i uživa u danima koji su pred njom.

 

Iako je izvesno da će uploviti u penzionerske vode to svakako za nju ne znači ništa drugo do više vremena koje će posvetiti sebi. Ona se nedavno pojavila na jednom događaju gde je zablistala pored svoje ćerke Teodore Kunić i tom prilikom je izazvala lavinu oduševljenja.

Suzana je za ovu priliku odabrala jedno veoma smelo izdanje, žutu haljinu sa prorezima na stomaku, koja je odmah svima zapala za oko. Iako uveliko gazi 7. deceniju života ovaj odevni komad joj je savršeno pristajao.

 

Pored nje, blistala je njena naslednica, obučena potpuno neočekivano u vrlo svedenu kombinaciju pantalona, košulje i sakoa, i sve to je bilo "zakopčano do grla".

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

I dok mama "šeta" proreze, ćerka je odabrala potpuno suprotan stajling. Bilo kako bilo obe su bile savršeno stilizovane, a Suzana je još jednom pokazala da su godine samo broj i da je važno da se život živi punim plućima, umesto da se krijemo iza ustaljenih i očekivanih pravila ponašanja zbog bojazni da ćemo zbog toga biti osuđeni od strane sredine u kojoj živimo.

 

Bonus video:

Suzana Mančić u provodu sa ćerkom 

 

makonda-tracker