ŠARMANTNE I LETNJE

Kako nositi majicu od 500 dinara i izgledati šik: Zendeja i Džej Lo imaju praktične kombinacije koje možete uvek nositi

0

Bele majice s vremena na vreme ožive u modnim trendovima, a ove letnje sezone biće potpuni hit sasvim obične i praktične majice sa natpisima

Zendeja u majici sa natpisom
Zendeja u majici sa natpisomfoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela majica kratkih rukava je klasičan komad koji je vremenom postao neizostavan deo garderobe, ali ovo leto donosi novu dozu uzbuđenja i originalnosti.

 

Holivudske lepotice već su nas inspirisale da se okrenemo majicama sa razigranim natpisima, dodajući dozu šarma i ličnog pečata našem letnjem stilu.

 

Najbolje od svega je što se ove trendi majice sa natpisom kod nas mogu naći po vrlo povoljnim cenama, već od 500 dinara, a većina nas već ima baš jednu ovakvu u ormaru.

 

Poruke na majicama su velikim korakom ponovo osvajaju modnu scenu, a to je prvo najavio brend Loewe sa natpisom "I Told Ya" za film "Challengers", koju je glumica Zendeja već nosila van seta.

 

Zendeja u majici sa natpisom ''I told ya''
Zendeja u majici sa natpisom ''I told ya''foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je odabrala jedan od trenutno popularnih komada - belu majicu kratkih rukava koja je ukrašena natpisom 'Coca Cola'.

 

Dženifer Lopez u beloj majici sa natpisom
Dženifer Lopez u beloj majici sa natpisomfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ova kombinacija je postala pravi modni hit kada je spojila majicu sa klasičnim farmerkama, stvarajući opušteni, ali stilizovani izgled koji odražava savršenu ravnotežu između udobnosti i trendi estetike.

 

Ovakvu majicu je nosila i Viktorija Bekam još 2017. sa natpisom 'Fashion Stole My Smile', a ponovnim oživljavanjem ovog trenda sa novom porukom, čiju inspiraciju je pronašla u dokumentarcu o Dejvidu, u kome je rekla da ju je otac vozio u školu u Rols Rojsu, pa odatle i naptis 'My Dad Had A Rolls-Royce'.

 

Viktorija Bekam u majici sa natpisom ''My Dad Had A Rolls-Royce''
Viktorija Bekam u majici sa natpisom ''My Dad Had A Rolls-Royce''foto: Courtesy of Uber Eats/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Takođe iskombinovana majica sa farmerkama, ali u ovom slučaju sa visokim strukom i kaišem.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker