street style

Hejli Biber je nosi od jutra do večeri: JEDINA majica koja vam treba ovog leta može se kupiti za manje od 1000 dinara

0

Moda za leto 2023. nosi kao trendove i najobičnije odevne komade, a caka je u tome kako ih kombinujemo

hejli biber je jedna od it devojaka amerike, a čini se da je otkrila novi modni trik
hejli biber je jedna od it devojaka amerike, a čini se da je otkrila novi modni trikfoto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Influenserka i manekenka Hejli Biber jedna je od it devojaka Amerike i važi za nekrunisanu kraljicu street style mode.

 

Hejlini modni izbori imaju toliki uticaj na devojke da često i menjaju trendove i modne pravce, a ona gotovo svakodnevno nosi nove modne komade i kombinuje ih na sebi svojstven način, pa čak i kad su u pitanju neklasični "ružni trendovi".

 

Međutim, čini se da je Hejli našla idealan odevni komad jer ga doslovno ne skida čitavog leta, a pokazala nam je i bezbroj načina kako da ga kombinujemo.

 

 

Ne samo što je ovaj komad "modno svestran", on je vrlo jeftin i nekim prodavnicama se može naći po jeftinoj ceni od svega par stotina dinara. U pitanju je: bela majica!

 

Hejli ovo leto provodi u Njujorku, malo poslovno, malo u društvu suprua Džastina Bibera, a paparaci su je fotografisali u bezbroj prilika i u gotovo svakoj je nosila beli krop-top.

 

Hejli, konkretno, ne nosi jeftine stvari, pa je njen krop top brenda Leset, koji slavne devojke obožavaju, ali za one koji nemaju dubok džep ili ne žele da troše novac na to, postoji širok izbor jefinijih verzija ovog odevnog komada.

 

1 / 5 Foto: RW / imago stock&people / Profimedia

 

Kako da je kombinujete za najbolji efekat?

 

Bela majica neće magično popraviti vaš stajling sama od sebe, ali biće fenomenalan izbor ako je uklopite s pravim komadima.

 

Hejlin modni savet je kombinovanje "ružnih trendova": nosite je s glomaznim sandalama, tzv. ružnim sandalama, kao i uz neke bermude ili obične farmerice. Kod je neizostavan detalj i kaiš i naočare za sunce. Vrlo jednostavno, a, opet, efektno.

 

hejli biber celog leta nije skinula beli krop top marke leset
hejli biber celog leta nije skinula beli krop top marke lesetfoto: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz belu majicu i šorts od teksasa, Hejli je pre nekoliko dana ponela crne cipele modne kuće Chanel, jednostavan slip on model sa crnim logotipom CC, a izgledale su vrlo upečatljivo s kontrastnim belim čarapama.

 

Bonus video

Kako se Hejli Biber leči ledenom vodom:

 

makonda-tracker