korak po korak

Slavi 49. rođendan, a izgleda upola mlađe: Eva Longorija je otkrila kako se neguje i njeni trikovi su jednostavni

0

Rutina nege kože koju praktikuje Eva Longorija je vrlo temeljna, a svaki proizvod je pažljivo biran

Eva Longorija od početka karijere je na listama najlepših žena sveta
Eva Longorija od početka karijere je na listama najlepših žena svetafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Eva Longorija (48) viđena je pre nekoliko dana na pariskom aerodromu "Šarl de Gol".

 

Ona u Francuskoj najverovanije boravi povodom aktuelne Nedelje mode u Parizu, a iznenadila je paparace pojavivši se u potpuno prirodnom izdanju.


Zvezda "Očajnih domaćica", prošetala je pored foto-reportera s kafom u ruci, odevena u crno od glave do pete, a bila je nenašminkana i široko nasmejana, kao i inače.

 

Eva Longorija bez šminke u Parizu
Eva Longorija bez šminke u Parizufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako uglavnom ima efektan makeup look, Evi nije strano da se pojavi u javnosti bez šminke, pa nas je često proteklih godina oduševila svojom prirodnom lepotom, a ona ne krije svoje tajne.


Tako je Longorija jednom prilikom za Vogue podelila kako se neguje, pa na kraju pete decenije izgleda besprekorno, iako ona veruje da bez šminke ne liči na sliku na koju smo navikli da viđamo u javnosti.


Verovatno me ne prepoznajete bez trepavica i šminke – našalila se Eva.

Kako se neguje Eva Longorija?


Kako je objasnila, ona počinje svoju rutinu nege kože lica hidratacijom serumom koji sadrži čistu hijaluronsku kiselinu, a prisetila se i da je ona uvela predstavila svetu ovu supstancu, aludirajući na čuvenu reklamu koju je snimila pre nekoliko godina.


Naučila sam svet kako se kaže "hijaluronska kiselina" – istakla je glumica, čija je koža "normalna do suva".

 

Eva Longorija temeljno pristupa nezi lica
Eva Longorija temeljno pristupa nezi licafoto: EPA / MARISCAL

Nakon seruma, Eva Longorija nanosi ulje za lice koje sadrži babasu, lešnik, karanju i nar, a potom prelazi za hidratantnu kremu u kojoj se nalaze ulje argana, noćurka i avokada, ekstrakt lista kamelije i mnogi drugi sastoji koji joj pomažu da održi mladolik izgled kože.


Kako je otkrila, ona koristi i masažer kojim se rešava nadutosti, a potom poseže za serumom za predeo oko očiju. S ovim proizvodom nije umerena jer preko njega nanosi okoloočne flastere.


U pomenutom snimku, ona je istakla da su joj usne u tom ternutku bile vrlo suve, pa je upotrebljavala i masku za usne, a napomenula je i da joj je veoma važno da koristi proizvode za zaštitu od UV zračenja, jer živi u Los Anđelesu, u toploj i sunčanoj klimi.


Nikada ne koristim SPF niži od 50 – napomenula je.

 

Pogledajte skincare tutorijal Eve Longorije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Posni čili po receptu Eve Longorije

 

makonda-tracker