I U 53. GODINI GRMI

Sada se sve videlo: Manekena provocirala na Kanskom festivalu u Chanel haljini iz 1997. godine

0

Neverovatna Naomi pojavila se u crvenom tepihu u haljini iz 1996. godine sa malim i provokativnijim izmenama

Naomi Kembel na Kansom festivalu u Chanel haljini iz 1997. godine
Naomi Kembel na Kansom festivalu u Chanel haljini iz 1997. godinefoto: Genin Nicolas/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na večerašnjoj premijeri filma Furiosa: A Mad Max Saga na Kanskom festivalu, sve oči su bile uprte u supermodel Naomi Kembel koja se pojavila u Chanel haljini u kojoj je još 1997. godine prošetala pistom.

 

Skoro dve decenije kasnije, i haljina i Naomi još jednom su opravdali kvalitet i brend same haljine ali i supermodela koja se godinama ne menja.

 

Dugogodišnji stilista Lo Roč je ovaj komad malo modifikovao i napravio je više provokativnom -  1997. godine Naomi je ispod haljine nosila navlaku, ali ove godine, na festivalu u Kanu, odlučili su se na upečatljiv potez.

 

 

Na providim delovima jasno se video crni donji veš manekenke, isticajući njenu neverovatnu figuru i zategnutost u 53. godini.

 

Naomi Kembel u providnoj Chanel haljini na festivalu u Kanu
Naomi Kembel u providnoj Chanel haljini na festivalu u Kanufoto: Alberto Terenghi / ipa-agency.ne / PA Images / Profimedia

 

Frizura koju je nosila na reviji bila je zalizana, dok je u Kanu raspuštena kosa sa sitnim loknama pratila 'provokativan' efekat haljine.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker