TAKO SE TO RADI

Gazi 9. deceniju i - UKRALA JE ŠOU mnogo mlađim koleginicama: Slavna glumica zapalila Kan kombinezonom koji je SAN SNOVA

0

Sve oči bile su uprte u niz dragulja i vez koji je učinio da joj mnogi pozavide na izgledu

foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia
foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia

Holivudska diva, Džejn Fonda (86) očarala je sve okupljene kada se večeras pojavila na 77. Filmskom festivalu u Kanu. Ona je za ovu priliku odabrala odevnu kombinaciju koja je bila savršena, a zbog izgleda su joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice.

 

Legendarna Fonda gazi 9. deceniju života, ali ne mari za godine. Za nju su čini se one samo zanemarljiv broj, jer život živi punim plućima.

 

Ovog puta Džejn je blistala u crnom kombinezonu koji je bilo ukrašen draguljima. Mnogi su primetili da je ovog puta odabrala dozu francuskog šika koji je dočarala frizurom u stilu pravih Francuskinja.

Džejn je pozirala u laskavom stajlingu, a sve oči su bile uprte u dragulje koji su bili nanizani u predlu stomaka i struka. Osim njih, zvezda celog izgleda bio je i vez, niz šarenih cvetića, koji su dali posebnu dozu šarma.

 

Preko ovog glamuroznog kombinezona, Džejn je prebacila preko ramena upečatljiv žuto-crni kaput sa animal printom.

 

Kosu je uvila u nepravilne talase i time je postigla pravi francuski izgled. Sve je upotpunila jarko crvenim karminom.

1 / 5 Foto: Roger Harvey / Zuma Press / Profimedia

Džejn je izgled upotpunila parom srebrnih štikle i kompletom nakita brenda Pomellato. Komplet se sastojao od asimetrične ogrlice od ružičastog zlata prekrivene belim dijamantima, a nosila je i odgovarajući prsten, manžetnu i minđuše.

 

Njeno pojavljivanje na festivalu dolazi nakon što je zaslepila u sličnom ansamblu na 19. godišnjoj svečanosti Hammer Museum Gala u Gardenu u Los Anđelesu koje je održano takođe ovog meseca.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srpska serija prikazana u Kanu

 

makonda-tracker