tako jednostavno, a efektno

Dva STAJLINGA inspirisana Francuskom o kojima bruji svet: Meril Strip opčinila na prvoj večeri Kanskog festivala 2024.

0

Čuvena glumica odlučila je da svoj sveden stil ponese i na crvenom tepihu i napravila je najbolji mogući izbor 

DVA SAVRŠENA IZDANJA MERIL STRIP U KANU 2024.
DVA SAVRŠENA IZDANJA MERIL STRIP U KANU 2024.foto: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Glumica Meril Strip jedna je od velikih zvezda koje su među prvima ove godine prošetale crvenim tepihom na čuvenom 77. Filmskom festivalu u Kanu.

 

Na fotokonferenciji koja je održana danas popodne ona je dobila počasnu Zlatnu palmu i tom prilikom se svima zahvalila na tome što su njen trud i rad i ovog puta prepoznali i nagradili. 

 

Iako je tu bila prvenstveno zbog glume, mnogi nisu mogli da se otmu utisku da je izgledala savršeno.

Kada pomislimo na stil francuske rivijere, mislimo na bezvremenski izgled, sa oštrim belim bojama, nautičkim uticajima, pariskim šikom, bretonskim prugama i slamnatim šeširima... I da, baš sve to je bilo obuhvaćeno izgledom čudesne Meril, koja se odlučila da sve opčini komadima iz kolekcije Majkl Kors.

 

Za ovu specijlanu priliku Meril je odabrala dve kombinacije. Jednu, fantastično belo odelo, koje je nosila preko dana i drugu, belu haljinu, u kojoj je prošetala uveče crvenim tepihom sa brojnim drugim poznatim damama.

MERIL U IZDANJU ZBOG KOJEG JE SVRSTAVAJU U NEKE OD NAJBOLJE OBUČENIH ŽENA U KANU
MERIL U IZDANJU ZBOG KOJEG JE SVRSTAVAJU U NEKE OD NAJBOLJE OBUČENIH ŽENA U KANU foto: DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uz prvu kombinaciju, Meril je ponela košulju sa prugama u belo-plavoj boji i moderne Džimi Čo cipele na visoku štiklu u srebrnoj boji. Ceo stajling upotpunila je šeširom Điđi Buris sa tamnoplavom trakom i tamnim Prada sunčanim naočarima i parom upečatljivih minđuša. Zbog celokupnog izgleda mnogi su rekli da zaslužuje da se nađe u čuvenoj Merilkinoj kući slavnih.

 

Strip je bila  nasmejana na crvenom tepihu dok je pozirala za fotografije i mahala fanovima.

 

Glumica se kasnije promenila u formalniji izgled za projekciju filma "Le Deukieme Acte" ("Drugi čin") i u drugačijem izdanju se pojavila na crvenom tepihu na ceremoniji otvaranja.

 

DRUGA KOMBINACIJA MERIL STRIP U KANU NIJE BILA NIŠTA MANJE ZAPAŽENA
DRUGA KOMBINACIJA MERIL STRIP U KANU NIJE BILA NIŠTA MANJE ZAPAŽENA foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izgledala je elegantno u haljini krem boje do poda sa tri četvrt rukavima, belim sandalama na  platformu, srebrnim minđušama i crnim naočarima. Kosa joj je bila oblikovana u jednostavnu punđu i nosila je malu belu torbicu.

 

Na ceremoniji otvaranja, Strip je takođe nagrađena prestižnom nagradom Zlatna palma koja slavi filmska dostignuća.

 

- Neizmerna sam počastvovana što sam primila vest o ovoj prestižnoj nagradi. Osvojiti nagradu u Kanu, za međunarodnu zajednicu umetnika, uvek je predstavljalo najviše dostignuće u umetnosti snimanja filmova. Stajati u senci onih koji su ranije bili počastvovani je podjednako ponižavajuće i uzbudljivo. Tako se radujem dolasku u Francusku da se svima lično zahvalim ovog maja - rekla je Strip u izjavi objavljenoj na zvaničnom sajtu festivala. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker