nesvakidašnja

10 puta jeftinija od haljine za prvo veče: Aleksandra Prijović digla Varaždin na noge u neobičnoj & romantičnoj toaleti

1

Pevačica Aleksandra Prijović nastavlja niz uspešnih koncerata, a sinoć je nastupila u neobičnoj i veoma elegantnoj kreaciji koja je daleko povoljnija od njenih uobičajenih luksuznih komada

Aleksandra Prijović uvek ostavi utisak modnim kombinacijama na svojim koncertima
Aleksandra Prijović uvek ostavi utisak modnim kombinacijama na svojim koncertimafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović nastavlja svoju turneju "Od Istoka do Zapada", kojom ne prestaje da ruši rekorde širom Balkana.


Nakon Zagreba, Osijeka i Rijeke, naredni hrvatski grad koji više večeri zaredom peva uglas njene hitove jeste Varaždin, gde popularna Prija ima zakazana tri velika koncerta.


Regionalna senzacija, koja spada i u žene s najluksuznijim garderoberom naše javne scene, i ovih dana je na svojim koncertima na visini modnog zadatka, pa je tako prve varadžinske večeri nastupila u animal print haljini kuće Roberto Cavalli od 1.350 €.

Drugo veče obeležio je ponovo nezaboravan stil, a Aleksandra Prijović izašla je u jednom delu koncerta u efektnoj maksi-haljini brenda Artofcb, koji je poznat po elegantnim i glamuroznim komadima.

 


Ovog puta izbor srpske pevačice bila je haljina s V-izrezom i dugim rukavima, drapirana i vrlo šik, koja pada do poda, a izdvaja se upečatljivim, četvorougaonim prorezom ispod grudi.

 


Cena ove kreacije na sajtu kuće Artofcb iznosi 139 dolara, što čini ovu haljinu povoljnijom među pevačicinim toaletama.


Kako se navodi, ona je izrađena od mekanog žerseja, ima elegantnu siluetu i idealna je za važnije prilike i romantične trenutke.

 


Aleksandra je svoje izdanje upotpunila crnim sandalama s platformom i masivnom, svetlucavom choker ogrlicom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koncert Aleksandre Prijović u Novom Sadu

 

makonda-tracker