modna poslastica

Gornji deo klasika, donji spektakl i pikanterija: Aleksandra Prijović "dvoličnom" haljinom opčinila Rijeku

0

Iako već mesecima nastupa širom regiona Aleksandra Prijović i dalje oduševljava svojim fanstastičnim stajlinzima 

STAJLING ALEKSANDRE PRIJOVIĆ O KOJEM BRUJI REGION
STAJLING ALEKSANDRE PRIJOVIĆ O KOJEM BRUJI REGION foto: M.M./ATAImages

Od kako je započela svoju turneju "Od Istoka do Zapada" Aleksandra Prijović je ponela titulu jedne od najuspešnijih Balkanskih zvezda. Od tada nižu se njeni spektakularni nastupi, a svaki od njih je bio propraćen stajlinzima o kojima su brujali svi domaći mediji.

 

Među njima bilo je haljina koje su stvorene samo za dame sa mnogo samopouzdanja, ali i drugih odevnih kombinacija poput odela, od čije cene bi se mnogima "zavrtelo u glavi".

 

Još jedan, veoma upečatljiv, smeo, a istovremeno klasiča ponela je ona tokom trećeg za redom koncerta koji je održala u Rijeci, u Hrvatskoj.

 

 

Ovog puta izbor je pao na haljinu, koja je bila sačinjena iz dva dela, a potpisuje je čuveni modni brend Valentino. Prelepa crno-bela haljina je model iz njihove black tie kolekcije za jesen/zimu 2023. godine.

 

Haljina je sačinjena iz dva dela, gornjeg koji liči na klasičnu poslovnu košulju dugih rukava i donjeg, sa predimenzioniranim šarama koje laskaju svakoj ženskoj figuri.

 

 

Ovaj prelepi komad na upečatljivosti je dobio zbog centralnog dela, smelih proreza koji spajaju gornji sa donjim delom i daju dozu seksepila.

 

Ova prelapa kreacija izrađena je od vune i savršena je za sve one žene koje se ne stide da pokažu svoje telo i istaknu obline, zavodljivost i ženstvenost. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Majka Nataše Bekvalac o ćerkinom stajlingu 

 

makonda-tracker