tako trendi

Kakve BELE PATIKE nose poznate devojke? Većina bira retro varijante, a ovi modeli su ubedljivo najpopularniji

0

Sezona belih patika konačno je počela, a ako vam treba inspiracija – slavne trendseterke su adresa na koju treba da zakucamo

Sindi Kraford upotpunila je svoj poslovno-ležerni autfit najpopularnijim belim patikama ove godine
Sindi Kraford upotpunila je svoj poslovno-ležerni autfit najpopularnijim belim patikama ove godinefoto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Patike spadaju u trendove za koje kalendar ne znači mnogo – u modi su bukvalno uvek, počinju da se nose uz sve i to se neće skoro promeniti!


Međutim, prolećna i letnja sezona imaju svoje "favorite" među patikama.


Tako ćete od aprila do septembra češće videti platnene, rupičaste i šarenije modele, kao i njihovo visočanstvo bele patike, prolećni klasik koji uprkos trendovima ostaje nenadmašan po popularnosti.

 

Njima nisu odolele ni poznate lepotice, a kakve modele smo primetili na čuvenim trendseterkama, pogledajte u galeriji.

1 / 9 Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Bele patike savršena su neutralna podloga za kombinovanje sa svim mogućim bojama i dezenima, a ipak dovoljno efektne da ostave utisak.

 


S platformom ili bez nje, s vidljivim logotipima brendova koji stoje iz njih ili ne, s običnim belim pertlama ili efektnim neonskim nijansama, bele patike čvrsto drže svoje mesto na tronu i nose se i u najležernijim i u svečanijim prilikama, kao i za posao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cynthia Le (@cynthiale13)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trikovi modnog fotografa

 

makonda-tracker