neočekivano

Ko kaže da SPORTSKI stil i štikle ne idu zajedno? Ultrariskantni stajling omiljene mlade glumice pomera MODNE GRANICE

0

Zendeja je još jednom spojila nespojivo i izbegla kič - još jedan pun modni pogodak 

foto: D Avanzo/Provvisionato/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: D Avanzo/Provvisionato/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekada omiljena tinejdž zvezda postaje modna ikona u koju su uperene sve oči sveta. Još jednom, po ko zna koji put u poslednjih nekoliko meseci, Zendeja je oduševila obožavaoce stajlingom koji je ovog puta inspirisan -tenisom.

 

Tokom svoje turneje u Čelendžerima širom sveta ova mlada zvezda pokazala je da može da iznese svaki komad i učini ga posebnim.

 

Nakon tri spektakularna autfita brenda Luj Viton, Zendeja je ovog puta Rim opčinila svetlucavom haljinom i cipelama o kojima bruji svet.

 

Glumica nagrađena Emijem izgledala je ni manje ni više nego kao superzvezda koja hoda po teniskim lopticama. Ovog puta ona je u svoj staling unela dozu sporskog duha i pokazala kako samo jedan mali detalj može da napravi ogromnu razliku.

 

Njene cipele su bile delo kreativnog direktora, Džonatana Andersona i definitivno su nešto na čemu bi joj pozavidele i najveće svetske ikone stila. 

 

I proteklih godina smo imali prilike da vidimo slične kreacije, poput onih sa napuklim jajima, balonima i ružama. Ipak, čini se da je ovo nešto za šta su se glumica i njen stilista, Lo Rouč posebno potrudili i taj trud nije ostao neprimećen.

 

1 / 5 Foto: D Avanzo/Provvisionato/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Superzvezda je započela svoju press turneju na crvenom tepihu u Sidneju u prilagođenoj svetlucavoj zelenojhaljini sa dubokim dekolteom i dubokim šlicem preko cele butine. 

 

Glumica je na Instagramu zahvalila Sidneju na podršci koja joj je pružena na premijeri.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Modna revija naše poznate modne kreatorke 

 

makonda-tracker