njen stil

Naizgled mini-haljina, a zapravo mnogo više od toga! Mia Bjelogrlić ima sjajnu modnu ideju za veče u pozorištu

0

Lepa novinarka Mia Bjelogrlić pojavila se u svedenom izdanju na premijeri predstave "Kraj sveta u tri čina".

Mia Bjelogrlić na premijeri predstave u BDP-u
Mia Bjelogrlić na premijeri predstave u BDP-ufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Premijera predstave "Kraj sveta u tri čina", u režiji Selme Spahić, održana je u Beogradskom dramskom pozorištu, a prisustvovale su joj mnoge poznate ličnost iz glumačkog sveta, među kojima su viđeni Kokan Mladenović, Jana Milosavljević, ali i novinarka Mia Bjelogrlić.

 

Mia Bjelogrlić često se pojavljuje na javnim događajima, a bilo da je to premijera novog filma njenog oca Dragana Bjelogrlića ili premijera predstave, nema sumnje da će blistati!

 

Lepa novinarka ovog puta viđena je nasmejana tokom razgovora, čekajući da uđe u pozorišnu salu, a odlučila se za crni autfit koji je ukrasila jaknom i aksesoarima u boji kože.

 

 

Mia je ponela crnu haljinu, što je stil kom je obično verna, a ovaj model, naizgled je u mini-varijanti, dok je pozadi maksi, te, poput šlepa, lagano pada i doseže do poda. Mia je uz crnu haljinu ponela braon jaknu, glomaznu torbu od prevrnute kože i kaubojke, te je ukupno načinila odličan kontrast crne i nude varijante.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Lepu Miu ranije nismo često imali prilike da vidimo u javnosti sve dok nije odlučila da počne da se bavi voditeljskim poslom.

 

Osim što je uspešna na polju žurnalistike, za šta se i školovala, lepa Mia se oprobala i u rediteljskom poslu, te je režirala i kratki serijal "Ona se budi".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Bjelogrlić: Veliki uspeh za srpsku kinematografiju

 

makonda-tracker