prelepa

Prorezi na stomaku, crno od glave do pete: Mia Bjelogrlić u šik izdanju za veče u gradu

0

Voditeljka se pojavila u jednostavnoj crnoj kombinaciji i svi su bili oduševljeni 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka našeg poznatog glumca Dragana Bjelogrlića, Mia Bjelogrlić pojavila se večeras na premijeri predstave "Bilo jednom na Brijunima" koja je održana u Bitef teatru.

 

Lepu Miu nismo često imali prilike da vidimo u javnosti sve dok nije odlučila sa počne da se bavi voditeljskim poslom. 

 

Ćerka Dragana Bjelogrlića je studira novinarstvo, a uprkos činjenici da je nedavno pobrala sve pohvale za režiju kratkog serijala "Ona se budi" mnogi su mislili da će krenuti očevim stopama.

 

 

Ipak, ona nije želela da odustane od žurnalistike, a svoj san da radi kao novinar nedavno je i ostvarila. 

 

Novinarstvo je Miina velika ljubav i tu planira da razvija karijeru, čemu svedoči i to što se zaposlila na televiziji. Naime, Mia je počela da radi kao reporter na jednoj domaćoj televiziji i čini se da se u toj ulozi odlično snašla.

 

Budući da joj je otac bogat, uspešan i u neku ruku vrlo uticajan svi su oduševljeni njenom odlukom da u svojoj profesiji krene ispočetka, sa terena, bez veza i protekcije.

 

Mia Bjelogrlić jednostavnom crnom kombinacijom oduševila Beograd
Mia Bjelogrlić jednostavnom crnom kombinacijom oduševila Beogradfoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

 

Kuda će je ambicija, talenat i znanje odvesti ostaje da vidimo, a ono što se mnogi pitaju je da li je od momka, glumca Milana Marića, dobila podršku.

 

Milan i Mia upoznali su se tokom snimanja filma "Toma" u kojem je Marić tumačio glavnu logu, lik pevača Tome Zdravkovića, a čiji je autor Mijin tata - Dragan Bjelogrlić.

 

 

makonda-tracker