prolećni stil

Savršena torba postoji i pronašla ju je Milena Radulović: Stiže pravo iz ženskih snova, praktična je i "nosi" ceo look

3

Sve se češće može čuti da je modelima tašni kakvi su bili popularni godinama odzvonilo, a srpska glumica ponela je juče statement torbu koja je ujedno i praktična i šik

Milena Radulović na premijeri predstave 'Mister Dolar' u Narodnom pozorištu
Milena Radulović na premijeri predstave "Mister Dolar" u Narodnom pozorištufoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Narodnom pozorištu sinoć je održana premijera predstave "Mister Dolar", na kojoj smo videli veliki broj poznatih ličnosti, a među onima koji su uživali i podržali svoje kolege bila je i glumica Milena Radulović.


Uobičajeno trendi, ona je za ovu priliku odabrala klasičnu belu košulju i karirani tamni kaput, a u ruci je nosila upečatljivu tašnu koja čitav autfit čini interesantnijim.


Godinama su mini-tašne bile podrazumevani deo garderobera, ali proteklih godina sve češće viđamo potpunu suprotnost – ne velike, već superdimenzionirane modele.

Oni se vraćaju postepeno i na mala vrata, a Millena Radulović opredelila se za model jednostavnog dizajna, klasičnu tote tašnu kratkih ručki, koji se izdvaja neuobičajenom siluetom i veoma efektnom ljubičastom bojom

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Velike torbe su ponovo u modi


Na taj način, torba postaje statement deo kombinacije! Ovakve tašne – koje se izdvajaju smelim bojama, šarama ili drugim ukrasima – poželjne su u svakoj sezoni, pa ni ovo proleće neće biti izuzetak.

 

Ljubičasta statement torba Milene Radulović
Ljubičasta statement torba Milene Radulovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Za razliku od minijaturnih torbi koje su dugo bile u modi, predimenzionirani statement modeli deo su parole "Više je više" i daleko su praktičnije jer omogućavaju ženama da spakuju baš sve što može da im zatreba, a da ipak zadrže šik izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAYA🌹 (@__kindacool)

Baš kada smo pomislili da najmodernije torbe ne mogu da budu manje, dizajneri su krenuli u suprotnom pravcu, na veliku radost zaljubljenica u modu.

 

Na pistama su u kolekcijama za proleće 2024. predstavljene Miu Miu tašne savršene za devojke koje su uvek u pokretu, Coach je ponudio ogromnu strukturisanu tašnu koja je označila odstupanje od prepoznatljivih manjih modela, Ferragamo je pokazao more prostranih torbi na kojima su čak i kopče ogromne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FERRAGAMO (@ferragamo)


Konačno, trend koji podrazumeva da nikad ništa ne zafali!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako napraviti torbicu od materijala koji imate u kući?

 

makonda-tracker