NA PREDSTAVLJANJU ŠOTRINE MONOGRAFIJE

TEDDY, crno-belo i tako efektno: Tamara Aleksić zna kako ispratiti zimu na šik način (u dnevnoj varijanti)

0

Glumica Tamara Aleksić blistala je na predstavljanju monografije Zdravka Šotre u Beogradu.

Tamara Aleksić
Tamara Aleksićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Aleksić, srpska glumica koju su proslavile uloge u filmu Santa Maria della Salute i seriji Sinđelići, sve je popularnija i cenjenija na srpskom glumačkom nebu.

 

Ipak, ona se ne pojavljuje toliko često u javnosti, ali kad to učini, često je u društvu svoje proslavljene mame Tanje Peternek Aleksić.

 

Trenutna kruna Tamarine karijere je uloga Lenke Dunđerski u ostvarenju Zdravka Šotre, a ćerka reditelja Gorana Aleksića i voditeljke Tanje Peternek Aleksić brzo je izgradila ime u svetu glume.

 

Ovog puta, lepa glumica pojavila se u Beogradu na predstavljanju monografije reditelja Zdravka Šotre "Mojih 500 glumaca", a izgledala je veoma šik i trendi!

 

 

Crno-beli kaput Tamare Aleksić

 

Mlada glumica blistala je u crno-beloj zimskoj kombinaciji kojom ispraća hladnije dane i spremno dočekuje proleće! Ona je ponela upečatljiv kaput koji je dobio simpatično ime teddy jer takvi modeli podsećaju na plišane medvediće (eng. teddy bear) zbog svoje mekane krznene spoljašnjosti.

 

Iako je prošla decenija otkako nam je predstavljen, teddy kaput pokazao se toliko praktičnim da ostaje u modi i danas i nema naznake da će uskoro biti zaboravljen.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara je birala crno-beli model dezeniran poput šahovske table, a ispod njega je ponela crnu mini rolka haljinu, preko koje je nosila sako.

 

Uz neobaveznu punđu, crveni karmin, kežual crne cipele i šarenu torbu izgledala je mladalački, trendi i urbano!

 

Nasmejana i šarmantna glumica Tamara Aleksić
Nasmejana i šarmantna glumica Tamara Aleksićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

40 GODINA OD EMITOVANJA LEGENDARNE SERIJE! Tanja, Aljoša i Šotra otkrili po čemu će pamtiti Priče iz majstorske radionice

 

makonda-tracker